Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Η βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Σκεύη Κουκουμά σε ομιλία της στη βουλή, αναφέρθηκε στο ζήτημα της μετανάστευσης και είπε μεταξύ άλλων ότι «διαχειριζόμαστε τη μετανάστευση, με τρόπο ανθρώπινο και αμοιβαία επωφελή», προσθέτοντας ότι «η μόνη αποτελεσματική, που είναι ταυτόχρονα και η πιο ανθρώπινη, λύση είναι η ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις».
Με λίγα λόγια η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ αποφάσισε να πολιτογραφήσει όλους τους μετανάστες που βρίσκονται ή έρχονται στη Κύπρο , νόμιμους ή παράνομους . Ας σημειωθεί ότι για τους κοινοτικούς μετανάστες ισχύουν οι νόμοι της ένωσης που καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών της. Ως εκ τούτου δεν νομίζουμε να αναφέρεται σε αυτούς η κ. Κουκουμά. Αναφέρεται προφανώς στους πάσης φύσεως μετανάστες που συρρέουν από την Ασία , την Αφρική και γενικά από χώρες εκτός Ε.Ε. Όλοι αυτοί θα γίνουν σε μια νύχτα , πολίτες αυτού του κράτους με ίσα δικαιώματα. Δεν αποκλείεται βέβαια να πολιτογραφήσουν και κοινοτικούς μετανάστες και να τους δώσουν κυπριακή υπηκοότητα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μετά βεβαιότητας τι έχουν στο κεφάλι τους οι ιθύνοντες του ΑΚΕΛ και των άλλων κομμάτων που τους υποστηρίζουν σε αυτό το θέμα.
Με αυτό τον τρόπο , το ελεύθερο τμήμα της κυπριακής επικράτειας θα αποκτήσει 200 έως 300 χιλιάδες πολίτες που θα δικαιούνται τα πάντα. Από επιδόματα μέχρι θέσεις στο δημόσιο .Έτσι ο λαός της κυπριακής δημοκρατίας δεν θα είναι αυτός που γνωρίζαμε αλλά ένα πολυφυλετικό , πολυπολιτισμικό σύμφυρμα, που η πλειοψηφία του θα ανήκει στους ξένους και στους διάφορους εθνοπροδότες και εθνομηδενιστές υπό την ευλογία των μονοπωλίων και των τραπεζών. Θέλουν να δημιουργήσουν μια πολυφυλετική εργατική τάξη που θα υπηρετήσει τα σχέδια του διεθνιστικού ληστρικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου , τις ξένες επιχειρήσεις και τα ξένα συμφέροντα. Το ΑΚΕΛ ως κόμμα που εξελίχθηκε σε υπερασπιστή των τραπεζών και των ξένων συμφερόντων, πρωτοστατεί σε αυτή την θανάσιμη αλλοίωση της κοινωνίας μας, έχοντας την υποστήριξη του κατ’ εξοχήν προδοτικού κόμματος του ΔΗΚΟ , του κόμματος που άνοιξε τα οδοφράγματα και μετέτρεψε τη Κύπρο σε ξέφραγο αμπέλι των λαθρομεταναστών , των τούρκων πρακτόρων και των τουρκοκυπρίων που ζουν με επιδόματα από τους φόρους των ελλήνων.
Γνωρίζουν βέβαια ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα περάσει χωρίς μαζικές αντιδράσεις. Και όμως προχωρούν χωρίς δισταγμό. Έχουν σκοπό να αιματοκυλίσουν τη Κύπρο και μέσα από την οδό του αίματος να επιβάλουν και τη λύση που απεργάζονται μαζί με τους αγγλοτούρκους κατακτητές.
Εάν εφαρμοστεί η πολιτική της πολιτογράφησης μεταναστών άλλη μια τεράστια κατοχική μάζα θα προστεθεί στην τουρκική κατοχική αγέλη και ο ελληνισμός της Κύπρου θα αναγκαστεί είτε να εγκαταλείψει το νησί είτε να ριφθεί σε ένα αιματηρό αγώνα επιβίωσης , έχοντας εχθρό του, το δικό του κράτος. Πριν φτάσουμε σε αυτή τη τραγική κατάσταση ας αντιδράσουμε. Όχι όμως για να περιορίσουμε τα επιδόματα των μεταναστών , όπως διακηρύττουν μερικοί ψηφοθήρες , αλλά για να διώξουμε άμεσα τους λαθρομετανάστες από τη πατρίδα μας κόβοντας τους κάθε παροχή εργασίας και στέγης. Αυτοί που συντηρούν λαθρομετανάστες σκοτώνουν τη πατρίδα , είναι σιχαμεροί προδότες. Σημαδέψτε με κόκκινη μπογιά τα σπίτια τους, τις δουλειές τους , κηρύξτε τους οικονομικό πόλεμο , φτύστε τους κατάμουτρα στα καφενεία , στους δρόμους. Μόνο έτσι κτυπιέται η λαθρομετανάστευση , κτυπώντας αυτούς που τη συντηρούν και όχι με παρελάσεις.
Να πεινάσουν οι προδότες που συντηρούν λαθρομετανάστες , να κλείσουν οι δουλειές τους τα σπίτια τους , να χαθούν από το πρόσωπο της πατρώας γης. Τότε θα καταλάβουν οι κρατούντες πως δεν θα περάσει το θανάσιμο για τον κυπριακό ελληνισμό , σχέδιο της πολιτογράφησης των μεταναστών.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ