Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Κατσουρίδης δήλωσε σήμερα (εδώ) πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να χαράξει για πρώτη φορά μεταναστευτική πολιτική.
Οι πρώτοι που ζητούν να χαραχτεί μεταναστευτική πολιτική είμαστε εμείς ο εθνικιστές. Με τον όρο «μεταναστευτική πολιτική» εννοούμε να μπει μια τάξη στο ζήτημα της εισαγωγής εργατών από ξένες χώρες, σε τομείς που δεν μπορούν να καλυφθούν από το εργατικό δυναμικό της πατρίδος μας. Η είσοδος αυτών των ξένων εργατών πρέπει επίσης να είναι επιτρεπτή εφόσον τηρούνται κάποιες αυστηρές προδιαγραφές υγείας και καταλληλότητας για την εργασία που θα προσφέρει έκαστος. Πρέπει επιπρόσθετα να ορίζεται ο χρόνος παραμονής τους υπό την εγγύηση του εργοδότη του . Να υπάρχει επίσης μέριμνα αντιμετώπισης εκτροπών προς τη ληστεία , τη πορνεία , τη μαστροπεία , το παρεμπόριο και άλλες παρόμοιες ενασχολήσεις. Θεωρούμε δε αυτονόητο τον αυστηρό έλεγχο της χρονικά καθορισμένης αδείας παραμονής και την άρνηση πολιτογράφησης οποιουδήποτε αλλοδαπού εργάτη .Για την τήρηση αυτών των μέτρων απαιτούνται κάποια έξοδα τα οποία είναι φυσικό να τα επωμισθούν οι εργοδότες και όχι ο φορολογούμενος λαός στο σύνολο του. Αυτά είναι τα πλαίσια μιας πολιτικής μετανάστευσης που ο κάθε σώφρων πολίτης απαιτεί.
Αντί αυτών όμως ακούσαμε από τον μαρξιστή βουλευτή του ΑΚΕΛ σημεία και τέρατα εναντίον του εθνικισμού και του «ρατσισμού» που δεν δέχεται ανεξέλεγκτα τους μετανάστες στη χώρα μας , εναντίον του εθνικισμού που ευθύνεται λέει για τη δημιουργία πολέμων και αλλαγής συνόρων και εισβολών και άλλα τέτοια φαιδρά. Ο κ. Κατσουρίδης σφιγμένος μέσα στις ιδεολογικές του παρωπίδες αδυνατεί να περιγράψει τον πραγματικό αίτιο της μετανάστευσης που είναι ο καπιταλισμός και ο αμερικανοσιωνισμός, που αρπάζει το πλούτο της Ασίας και της Αφρικής δημιουργώντας το πελώριο κύμα μετανάστευσης προς την Ευρώπη , με σκοπό τη διάλυση της κοινωνικής της συνοχής και τη κατάρρευση των εθνικών οικονομιών της, ώστε να συρθούν τα έθνη ως ταπεινοί επαίτες ενώπιον των αδίστακτων χρηματοπιστωτών των εθνών . Το ΑΚΕΛ και οι συνοδοιπόροι του, ζητούν να ανοίξουμε τις πόρτες στην αθρόα διέλευση των μεταναστών και να τους παραδώσουμε τους φόρους του λαού με αισθήματα διεθνιστικού οίκτου και αλληλεγγύης. Το ΑΚΕΛ παίζει τέλεια το ρόλο που ανέθεσαν οι τύραννοι των εθνών στα κομμουνιστικά κόμματα. Να κρατήσουν με νύχια και με δόντια ανοικτές τις πύλες των πατρίδων μας στους εισβολείς μετανάστες.
Δεν περιμένουμε από τον κ. Κατσουρίδη να απαλλαχθεί των παρωπίδων του και να αναγνωρίσει ότι ο εθνικισμός είναι η δύναμη που μάχεται τους διεθνείς τοκογλύφους. Θα το αντιληφθεί όταν η φλόγα της επανάστασης ενάντια στη παγκόσμια τυραννία θα πυρπολεί τα ιδεολογήματα του μαρξισμού και του σοσιαλκαπιταλισμού που ο ίδιος υπηρετεί μαζί με την ΑΚΕΛικο-ΔΗΚΟική κυβέρνηση του.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ