Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οι πρόσφυγες ξεπουλούν την πατρώα γη στους τούρκους


Οι πρόσφυγες ξεπουλούν την γη της σκλαβωμένης πατρίδος στους τούρκους και συγκεκριμένα στο κράτος της Τουρκίας.
Για την προδοτική αυτή πράξη προτάσσουν διάφορες δικαιολογίες οικονομιστικού τύπου.
Όμως η γη της πατρίδος ανήκει στο έθνος και οι διαχειριστές των τεμαχίων ιδιοκτησίας τους οφείλουν να σέβονται πάνω από όλα αυτή την αρχή της εθνικής ιδιοκτησίας που ορίσθηκε με τις θυσίες των ηρώων.

Διότι οι ήρωες δεν έπεσαν στο πεδίο της τιμής για να μπορούν οι διάφοροι γραικύλοι να ξεπουλούν την περιουσία τους στους κατακτητές.
Βέβαια αυτό το αίσχος συμβαίνει γιατί το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο επιτρέπει να συμβαίνει στα πλαίσια της γραμμής του συμβιβασμού που εγκαινιάσθηκε από τον ρασοφόρο Μιχάλη Μούσκο με την λεγόμενη συμφωνία κορυφής του 1977 όπου παραχώρησε στα τουρκικά στρατεύματα την διζωνικότητα , προηγηθείσας της συμφωνίας της 3ηςΒιέννης που προνοούσε την μετατόπιση των διάσπαρτων “τουρκοκυπρίων” στην κατεχόμενη ζώνη.
Οι πολιτικοί που ακολούθησαν τα βήματα ΕΚΕΙΝΟΥ ( δηλαδή του Μιχάλη Μούσκου) ευθύνονται τα μέγιστα για αυτή την κατάντια. Όμως και οι πρόσφυγες που πουλούν την γη μας είναι και αυτοί εξευτελισμένοι προδότες.
Κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψουν αναδρομικά όσα έχουν πάρει από το κράτος και να παύσουν να θεωρούνται πρόσφυγες. Όμως αυτό δεν θα γίνει διότι το ξεπούλημα της πατρώας γης εξυπηρετεί τα σχέδια του πολιτικού κατεστημένου.
Μαύρη νύχτα σκεπάζει την πατρίδα και οι προδότες κομπάζουν για τα εγκλήματα τους.
Στο τέλος ο ελληνισμός της Κύπρου θα υποστεί την ατίμωση στο σύνολο του από τις ενέργειες ορισμένων προδοτών προσφύγων και των πολιτικών.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ