Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αναφορά στους 345 Σύριους λαθρομετανάστες

Για το θέμα των 345 Συρίων λαθρομεταναστών που υποδέχθηκε η κυβέρνηση Αναστασιάδη αξίζει να αναφέρουμε πως κατά δήλωση τους που επιβεβαιώνει ο υπουργός εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος δεν επιθυμούν καμία σχέση με την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας. Αυτό σημαίνει πως η Κύπρος γίνεται χώρος υποδοχής Σύριων αντιφρονούντων  και ενδεχομένως τσιχαντιστών.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση Αναστασιάδη για συνεργασία της με αντισυριακές δυνάμεις και για μετατροπή της Κύπρου σε χώρο στρατηγικού βάθους των εχθρικών κατά του Άσαντ δυνάμεων που ως γνωστό υποστηρίζονται με πολλούς τρόπους από την Τουρκία.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη φαίνεται να εκτελεί κελεύσματα τρίτων και να συντάσσεται με την Τουρκία σε θέματα υποστήριξης των αντιφρονούντων κατά της Συριακής κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αναλαμβάνει φιλότουρκο και φιλοσιωνιστική δράση αν λάβουμε υπόψιν και τις υπόλοιπες διευκολύνσεις που παρέχει σε Ισραηλινούς , νατοϊκούς και εγγλέζους.
Καλούμε τον λαό να αντιδράσει στις ολέθριες επιλογές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη που θα δημιουργήσουν αθεράπευτες πληγές στις σχέσεις της Κύπρου με τον αραβικό χώρο και ενδεχομένως θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις μη αποκλειομένων και στρατιωτικών επιθέσεων εφόσον η Κύπρος χρησιμοποιείται ως χώρος στρατηγικού βάθους υπέρ του Ισραήλ και των Συρίων αντιφρονούντων.
Έλληνες ξυπνάτε πριν η θύελλα του ολέθρου ξεσπάσει στη πατρίδα μας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ