Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Αυτή είναι η κομματοκρατική δημοκρατία τους

Για άλλη μια φορά η κομματοκρατική κυβέρνηση Χριστόφια , επιβεβαιώνει την αθλιότητα του πελατειακού κράτους και συστήματος του κομματοκρατικού κοινωβουλευτισμού.
Επιβεβαιώνει επίσης αυτό που μόνοι εμείς οι εθνικοκοινωνιστές καταγγέλλουμε , ότι δηλαδή οι ημικρατικοί οργανισμοί είναι τα τσιφλίκια των κομμάτων , όπου διορίζονται και αμείβονται πλουσιοπάροχα τα διάφορα κομματόσκυλα εις βάρος της οικονομίας της κοινωνίας.

Ο διορισμός “ημετέρων” δεν είναι μια επινόηση του κυβερνώντος ΑΚΕΛ. Πριν από αυτό το αντικοινωνικό μίασμα υπήρξαν και άλλα χειρότερα και μετά από αυτό τρισχειρότερα θα το διαδεχθούν , όσο θα υπάρχει αυτή η μορφή της εικονικής δημοκρατίας που δεν είναι τίποτα άλλο από κομματοκρατική δικτατορία που εξυπηρετεί κομματικά και φατριαστικά συμφέροντα ασκώντας φορολογική και άλλη βία στο λαό.
Πραγματική δημοκρατία θα υπάρξει μόνο όταν η νομοθετική και ελεγκτική αρχή περάσει από τις κομματικές συμμορίες στα χέρια των παραγωγικών ενώσεων που οι αντιπρόσωποι τους θα είναι υπόλογοι στη λαϊκή βάση της θεσμοθετημένης λαϊκής συνέλευσης και ως εκ τούτου ανακλητοί από αυτή τη βάση.
Καταγγέλλουμε την κομματοκρατική διαχείριση του δημοσίου και ημιδημόσιου τομέα και πάνω από όλα καταγγέλλουμε την δικτατορία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού.
Διεκδικούμε μια πραγματική δημοκρατία στην οποία ο εργαζόμενος λαός θα ασκεί νομοθετική εξουσία και θα προστατεύει την εργασία του και το μόχθο του από κάθε ολιγαρχική επιβουλή και εκμετάλλευση .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας