Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Καταρρέει το ανάχωμα του ΕΥΡΩΚΟ

Το ΕΥΡΩΚΟ μη έχοντας πρόταση διακυβέρνησης και στρατηγικής αντιμετώπισης των πολλαπλών προβλημάτων που ταλανίζουν την πατρίδα , απορροφάται τελικά από τους μεγαλύτερους σχηματισμούς της δεξιάς , που είναι από τη μια ο Δημοκρατικός Συναγερμός , ένα κόμμα που εκφράζει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας μέσα από τον φιλελευθερισμό και από την άλλη είναι ο σχηματισμός Λιλλήκα που αποτελεί ένα συνονθύλευμα ιδιοτελών συμφερόντων , ιδιωτών και εκκλησίας κάτω από μια λαϊκιστική φρασεολογία του τύπου της σοσιαλιστικής ΕΔΕΚ . Αμφότεροι στηρίζουν τους τραπεζίτες και την αυτονομία της οικονομίας έναντι της της εθνικοκοινωνικής βούλησης και έτσι μετατρέπουν την κοινωνία σε αμπελοχώραφο της ολιγαρχίας και των πολιτικών συμμοριών που την περιστοιχίζουν.

Το ΕΥΡΩΚΟ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάχωμα της δεξιάς στην υπηρεσία του συστήματος τυραννίας και εκμετάλλευσης των παραγωγικών δυνάμεων.
Το ζητούμενο από την επικείμενη διάλυση του ΕΥΡΩΚΟ , είναι να κατανοήσουν κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε αυτό και εμφορούνται από φρόνημα πατριωτικό , πως πάει χαμένος ο αγώνας τους μέσα σε ένα τέτοιο σχήμα συνεχών διολισθήσεων , υποχωρήσεων και συμβιβασμών με το ενδοτικό και προδοτικό κατεστημένο.
Καλούμε αυτές τις υγιείς λαϊκές δυνάμεις που βρίσκονται στο ΕΥΡΩΚΟ να καταλάβουν πως η θέση τους βρίσκεται στο Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ , το κόμμα της εθνικής σύγκρουσης με το πολιτικό κατεστημένο του ενδοτισμού , της καταπίεσης και καταλήστευσης των παραγωγικών δυνάμεων του λαού.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ