Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΔΗΚ : Η εθνικοκοινωνική σύγκρουση με το κατεστημένο

Πριν τις εκλογές του 2013 θα έρθει η τρόικα . Οι υποψήφιοι του ενδοτικού κατεστημένου , Μαλάς , Αναστασιάδης και Λιλλήκας , ετοιμάζονται να την υποδεχτούν και να πείσουν τον λαό πως είναι αναγκαίο ένα μνημόνιο , για την αποπληρωμή ενός χρέους που θα καταλήξει στα ταμεία των τοκογλύφων , στους ημικρατικούς οργανισμούς , στα πριγκιπικά διακαιώματα και απολαβές της νοσηρής γραφειοκρατίας και των μανδαρίνων του δημοσίου , στα ταμεία των κομμάτων για να γίνουν προεκλογικές αφίσες και να γλεντήσουν τα κομματόσκυλα , στις “κοινωνικές παροχές” προς τους δορυφόρους του διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος.

Στην παραγωγική βάση της κοινωνίας δεν πάει ούτε ένα σέντ. Θα τα δώσουν λένε στις τράπεζες και οι τράπεζες θα αποφασίσουν που , πως και γιατί θα δώσουν και αν δώσουν κάποια λεφτά. Έτσι λειτουργεί το σύστημα τους. Πρέπει πρώτα να πάρει το μερίδιο του ο τραπεζίτης και στη συνέχεια να στηρίξει τους ολίγους , τα καρτέλ και τα μονοπώλια της πλουτοκρατίας .
Η παραγωγική βάση της κοινωνίας θα αναλάβει βέβαια το βάρος του χρέους , θα πληρώνει για μακρύ χρονικό διάστημα τους τόκους , αφού πρώτα δεχτεί το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου και της ΑΟΖ , αφού υποκύψει στα σχέδια συνεκμετάλλευσης με τους τούρκους κατακτητές , αφού παραδώσει την ασφάλεια του εθνικού χώρου στους άγγλους και τους ισραηλινούς.
Σε αυτό το πανηγύρι των προσκυνημένων που θα βρίσκονται άραγε , όλοι εκείνοι που παρίσταναν τους εθνικιστές και πατριώτες; Ακούστε παρακαλώ : Θα συμπορευθούν λένε με το σύστημα για να το αλώσουν εκ των ένδον. Δηλαδή με λίγα λόγια θα υπηρετήσουν αυτούς που θα βάλουν ζυγό δουλείας στο σβέρκο του λαού για να τους ελέγξουν δήθεν. Καλά φαγοπότια ελληναράδες.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θα είμαστε εναντίον του κατεστημένου , στο πλευρό της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας , πολέμιοι της οικονομικής υποταγής και του εθνικού ξεπουλήματος.
Όσοι ζωντανοί , είναι ευπρόσδεκτοι στο ΕΔΗΚ , στο εθνικοκοινωνικό οχυρό των Ελλήνων . Για τον αγώνα , για τη σύγκρουση , για τη νίκη.


Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών