Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται νέα σκληρή κατοχή στη Κύπρο

 Κομίζει γλαύκα εις Αθήνα η είδηση ότι ισραηλινές εταιρείες επενδύουν στα κατεχόμενα αγοράζοντας την αρπαχθήσα γη της πατρίδος μας από τους τούρκους κατακτητές.
Αυτό το έργο παίζει εδώ και χρόνια στα κατεχόμενα .
Κατά τα άλλα εμείς μασάμε το κουτόχορτο της Ισραηλινο-τουρκικής εχθρότητας που μας δίνει δήθεν την ευκαιρία να συνάψουμε σχέσεις αμύνης με το Ισραήλ. Το έργο αυτό ανέλαβαν οι σκοτεινές στοές και το πολιτικό κατεστημένο Κύπρου και Ελλάδος που είναι υποταγμένο στο σιωνισμό.
Την ίδια ώρα που η γη μας ξεπουλιέται στα κατεχόμενα σε Ισραηλινούς και πάσης προελεύσεως εβραίους , το κυπριακό κατεστημένο είναι έτοιμο να παραδώσει το στρατιωτικό αεροδρόμιο “Ανδρέας Παπανδρέου” στη Πάφο , στην Ισραηλινή αεροπορία , να παραδώσει την ανέγερση του τερματικού σε εβραϊκά συμφέροντα που θα επιβάλουν στη συνέχεια την έντονη παρουσία των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας στο νησί.

Αν σε αυτή την εξέλιξη προστεθεί και μια λύση-διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας με αποστρατικοποίηση και παραμονή των αγγλικών βάσεων στο διηνεκές , τότε οδεύουμε σε μια νέα μορφή σκληρής και ανελέητης κατοχής της γης μας από τούρκους , άγγλους και ισραηλινούς.
Και όλα αυτά για να χρησιμοποιηθεί το φυσικό αέριο για στήριξη των τραπεζών που καταρρέουν και αποπληρωμή των τόκων των δανείων που συνάπτει η κυβέρνηση Χριστόφια , κάτω από τα χειροκροτήματα της αντιπολίτευσης , για να θρέψει το κράτος – μαμούθ , την γραφειοκρατία και τα παρασιτικά τσιφλίκια των ημικρατικών οργανισμών.
Θα χάσουμε τη πατρίδα για να τρώνε μερικοί με χρυσά κουτάλια.
Ξυπνήστε Έλληνες, μην επιτρέψετε άλλη δυστυχία και ταπείνωση στους εαυτούς σας , στα παιδιά σας και στη πατρίδα. Στηρίξτε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα , ενδυναμώστε τη φωνή της αλήθειας και της μοναδικής εθνικιστικής και κοινωνικής αντίστασης.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ