Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ελληνικός λαός έδειξε με τη χθεσινή διαδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας των πανελλήνων, ότι είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης των διεθνών τοκογλύφων. Τα γεγονότα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα λαϊκής εξέγερσης , της μόνης σωτήριας λύσης που απέμεινε. Τούτες τις κρίσιμες ώρες ο ελληνικός εθνικισμός διαδηλώνει την απουσία του. Τα ακροδεξιά σχήματα του ΛΑ.Ο.Σ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καπηλεύτηκαν τον εθνικισμό , εγκλώβισαν υγιείς δυνάμεις στις τάξεις τους για να τις κρατήσουν μακριά από το λαϊκό αίσθημα σε διαρκή κατάσταση φίμωσης και χειραγώγησης. Ως ακροδεξιά σχήματα παίζουν το ρόλο που τους ανέθεσε το κατεστημένο . Να εμποδίζουν την ανάπτυξη ενός πραγματικού λαϊκού εθνικισμού που να στηρίζει την εθνική κυριαρχία πάνω στις ασάλευτες βάσεις της λαϊκής κυριαρχίας, που μόνο μέσω μιας πραγματικής εθνικής λαϊκής δημοκρατίας δύναται να εκφραστεί. . Αντί αυτού, άλλοτε βρίζουν και φτύνουν κάθε έννοια δημοκρατίας (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) αυτοαναγορεύοντας τους εαυτούς τους εκλεκτούς και αλάθητους , και άλλοτε γλύφουν σαν τα σκουλήκια το σύστημα της αστικής δημοκρατίας (ΛΑ.Ο.Σ) .
Σήμερα που η ιστορία επιτάσσει την ενότητα του ελληνικού λαού , αυτοί οι ακροδεξιοί μηχανισμοί ανήγαγαν σε κεντρικό άξονα της ιδεολογίας τους την ενθύμηση του εμφυλίου και την συντήρηση αισθημάτων μίσους . Με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούν τη τυραννία της πλουτοκρατίας , μέρος της οποίας είναι η εκκλησία. Θέλουν το λαό διαχωρισμένο και αντίμαχο ώστε ποτέ να μην ενωθεί σε ένα ενιαίο εθνικιστικό μέτωπο εφόδου κατά της τυραννίας του πλούτου.
Το ίδιο κλίμα μεταφέρεται και στη Κύπρο. Το ΕΛΑΜ ως παράρτημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο υποστηριζόμενο από το σύστημα που θέλει να διατηρεί την ακροδεξιά για δικό του όφελος. Με το ΕΛΑΜ συμπορεύονται και άλλες ακροδεξιές ομάδες όπως το ΚΕΑ , υποστηριζόμενες από τα «πατριωτικά περίπτερα» των κομμάτων του κατεστημένου.
Ο δημοκρατικός ελληνικός εθνικισμός αντίθετος σε κάθε μίμηση ξένων ιδεολογιών , αντίθετος σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού, δεξιάς ή αριστεράς απόκλισης , αντίθετος σε κάθε μορφή δικτατορίας και ελιτισμού, εκφραστής μιας γνήσιας ελληνικότητας που έρχεται από τα βάθη των αιώνων ως πνοή ελευθερίας σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο , διακηρύττει τη λήθη του παρελθόντος προσβλέποντας σε μια εθνική και λαϊκή συμφιλίωση που θα αποτινάξει με την χειμαρρώδη ορμή της, την τυραννία των ολίγων και θα οδηγήσει το έθνος σε μια αναγεννητική πορεία .
Καλούμε τις λαϊκές δυνάμεις που βρίσκονται εγκλωβισμένες στα σχήματα της παρακμής , κάτω από τη σκιά των αντεθνικών διαιρετικών ιδεολογημάτων του κομμουνισμού , της σοσιαλδημοκρατίας , του φιλελευθερισμού να ενωθούν σε ένα ΜΕΤΩΠΟ ΕΦΟΔΟΥ κατά της πνευματικής , οικονομικής , κοινωνικής και πολιτικής τυραννίας.
Έλληνες εθνικιστές , μη πέφτετε στη παγίδα του κατεστημένου . Αφήστε στο ίσκιο τους τα μίση του παρελθόντος και δώστε χέρι φιλίας στις πατριωτικές λαϊκές δυνάμεις όπου και αν είναι εγκλωβισμένες. Πολεμείστε ότι διχάσει τον ελληνικό λαό και δουλέψετε για την επανάσταση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ