Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ


Η ακροαριστερά πτέρυγα του κατεστημένου, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το κράτος στην αναχαίτιση του εθνικισμού , οργανώνεται λέει, για να συγκρουστεί στη κοινωνία και στο δρόμο με τις ανερχόμενες δυνάμεις του εθνικισμού. Δηλαδή αυτό που δεν μπορούν να επιτελέσουν οι κατασταλτικές δυνάμεις του κράτους λόγω πρυτανέυσεως δημοκρατικών αρχών στην Ε.Ε. , καλούνται να το φέρουν εις πέρας οι ορδές της ακροαριστεράς. Τούτο δεν σημαίνει ότι δεν θα συνδέονται υπογείως με τις επίσημες δομές των μητρικών κομματικών οργανώσεων. Ενώ θα κατευθύνονται από αυτές θα εμφανίζονται στη κοινωνία ως αυθόρμητες εκδηλώσεις πολιτών κατά του εθνικισμού. Τα έξοδα βέβαια αυτής της εκστρατείας θα τα πληρώσει ο φορολογούμενος λαός μέσα από τις αδιαφανείς εκροές χρημάτων μέσω των ημικρατικών οργανισμών και διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Αρχή αυτής της ανασύνταξης των ακροαριστερών δυνάμεων έγινε με μια λεγόμενη «ημερίδα κατά της ακροδεξιάς και του φασισμού» . Σκοπός αυτής της σύναξης ήταν η περιγραφή και η κατάδειξη των στόχων. Κατά σύμπτωση αυτοί οι καταδειχθέντες στόχοι ανήκουν οι πλείστοι στο αντιομοσπονδιακό μέτωπο. Τούτο δηλώνει, ότι οι ορδές της ακροαριστεράς ευθυγραμμίζονται με το προσκυνημένο πολιτικό κατεστημένο και τους αγγλοτούρκους κατακτητές και η δράση τους αποσκοπεί στην σκαιώδη στήριξη της πορείας προς το δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που φέρει το όνομα διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.
Ανάμεσα στους στόχους που υπεδείχθησαν από τους εισηγητές της ημερίδος κατονομάσθηκε και το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα υπό την γενική κατηγορία των ακροδεξιών τάσεων. Τούτο δείχνει την προχειρότητα με την οποία οι εισηγητές προσέγγισαν τις αρχές και τις θέσεις μας. Το γεγονός ότι συμφωνούμε με κάποιες ομάδες κινήματα ή οργανώσεις στο θέμα της εναντίωσης στην Δ.Δ.Ο δεν σημαίνει ότι μας ενώνουν κοινές ιδεολογικές αρχές και πολιτικοί στόχοι και κατευθύνσεις. Ανάμεσα στην εθνικοδημοκρατική ιδεολογία και τις θέσεις της ακροδεξιάς, υπάρχει αγεφύρωτη άβυσσός. Η ακροδεξιά υπηρετεί τυφλά κάποια συμφέροντα , βολεύεται με το παρόν σύστημα κυρίως το οικονομικοκοινωνικό το οποίο δεν διστάζει να υπηρετήσει με μεθόδους βίας και τραμπουκισμού κατά μίμηση της ακροαριστεράς. Οι διασυνδέσεις της ακροδεξιάς με τα «πατριωτικά» περίπτερα του κατεστημένου είναι απροκάλυπτες και δεδηλωμένες. Δεν διστάζουν μάλιστα να συμπορεύονται σε κοινές εκδηλώσεις και φωνασκίες με πρόσωπα των κομμάτων του κατεστημένου. Αν εμφανίζονται με «εθνικιστικό» προσωπείο σκοπός τους είναι να επιφέρουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Να στιγματίσουν τον ελληνικό εθνικισμό , να τον παρουσιάσουν σαν μια απολιτική εναντίωση σε τρέχοντα ζητήματα, να προβάλουν κάποια ζητήματα που θα αξιοποιήσει στη συνέχεια με το τρόπο του, το κατεστημένο και άλλα τέτοια. Την ακροδεξιά θα την συναντήσετε ροπαλοφόρο υπερασπιστή των συμφερόντων της πλουτοκρατίας , της διοικούσας εκκλησίας, της βιαιότατος του κράτους όταν τυγχάνει να βρίσκεται στα χέρια της δεξιάς . Ασκεί τον ίδιο ρόλο που ασκεί η ακροαριστερά υπό την κάλυψη και καθοδήγηση των αριστερών εξουσιαστικών δυνάμεων. Σε αυτή την στημένη από το σοσιαλκαπιταλιστικό σύστημα , εθνοκτόνο αντιπαράθεση που παράγει και προάγει και εξωθεί τις ακροδεξιές και ακροαριστερές αντιμαχόμενες ιδέες και νοοτροπίες , αντιτάσσουμε την ιδεολογία της εθνικοδημοκρατίας. Θέλουμε ένα λαό εθνικώς προσδιορισμένο που μέσα από ένα εθνικοκοινωνικό κράτος θα πορευθεί ενωμένος και δυνατός ενάντια στους κατακτητές της πατρίδος .
Η ανασύνταξη της ακροαριστεράς ανησυχεί κάθε έλληνα πατριώτη . Ο ρόλος που θα διαδραματίσει σε συγκρουσιακή σχέση με την άλλη πτέρυγα του κατεστημένου , την ακροδεξιά, είναι από πριν καθορισμένος. Να αποκρύψουν μέσα στους καπνούς αυτής της στημένης αντιπαλότητας, την προδοσία που θα διαπραχθεί από το ενδοτικό κατεστημένο στο εθνικό θέμα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ