Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ

Στρατός και αστυνομία των αγγλικών βάσεων Δεκελείας πραγματοποίησαν χθες εκτεταμένη επιχείρηση στις υπό αγγλική κατοχή ευρισκόμενες περιοχές στα κοκκινοχώρια με επίκεντρο την περιοχή Ξυλοφάγου. Πρόσχημα της επιχείρησης , που θύμισε στους κατοίκους την βάρβαρη περίοδο της αποικιοκρατίας και τη κτηνώδη συμπεριφορά των στρατιωτών της εγγλέζας βασίλισσας , ήταν ο έλεγχος της λαθροθηρίας. Ο πραγματικός στόχος της επιχείρησης ήταν βεβαίως να τονίσουν την «κυριαρχία» τους στη περιοχή .
Η πράξη αυτή των αγγλικών κατοχικών δυνάμεων δείχνει τι θα πάθει ο κυπριακός ελληνισμός εάν δεχθεί λύση διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας που θα περιλαμβάνει την κατάργηση του στρατού μας αφενός και την παραμονή των αγγλικών βάσεων αφετέρου.
Τότε η ξιφολόγχη του αγγλικού στρατού θα φράξει το δρόμο της ελευθερίας μας , της προκοπής και της ανάπτυξης μας. Θα ξαναγίνουμε σκλάβοι των αδίσταχτων φονιάδων και βασανιστών της αγγλικής αυλής με τη συνεργασία των τούρκων κατακτητών και τουρκοκυπρίων συνεργατών τους , υπό το αρπακτικό βλέμμα του σιωνισμού .
Ξυπνήστε επιτέλους σκλάβοι και διεκδικείστε τη γη των πατέρων σας .
Οι περιοχές που ευρίσκονται υπό αγγλική κατοχή πέριξ των βάσεων να περιέλθουν άμεσα στον έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ούτε ψωμί ούτε νερό στους άγγλους κατακτητές . Έξω οι αγγλικές βάσεις από τη Κύπρο .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ