Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ


Υποτίθεται ότι μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο εν όψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου του 2011.Όμως η προπαγανδιστική μηχανή του Δημοκρατικού Συναγερμού κάνει το εξής τέχνασμα. Αντί να επικεντρώνεται στις βουλευτικές εκλογές , κάνει λόγο για τις προεδρικές εκλογές του 2013. Έτσι φιγουράρει στους χώρους των εθνικοφρόνων και του αντι-ομοσπονδιακού μετώπου , το όνομα της κ. Θεοχάρους Αυτή είναι ο μέγας νους , η μεγάλη πατριωτική φωνή που πρέπει να στηρίξουμε άπαντες για να απαλλαγούμε απο την "κατάρα Χριστόφια". Με τέτοια σοφίσματα θέλουν να συντηρήσουν στη κατάψυξη τις πατριωτικές δυνάμεις που εγκλωβίσθηκαν στον ΔΗ.ΣΥ και να τις αξιοποιήσουν προς όφελος τους και για τις βουλευτικές εκλογές.Είναι γνωστό βέβαια ότι η δεξιά αναρτά στο πατριωτικό περίπτερο της διάφορα φοσφορίζοντα μορμολύκεια για να εξαπατά το εκλογικό σώμα και να καταπνίγει την αυτόνομη φωνή του πατριωτισμού και του εθνικισμού . Απο το 1974 μέχρι σήμερα αυτή η τακτική είχε θαυμάσια αποτελέσματα για το κόμμα αυτό της πλουτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας , τον Δημοκρατικό Συναγερμό.Κάτω απο τον θόρυβο των ανεμιζόντων πλαστικών σημαιών του κίβδηλου πατριωτισμού τους , σφυρηλατήθηκε το σχέδιο Ανάν , χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση , η παραμικρή υποψία για το τι τεκτενόταν εις βάρος της πατρίδος.
Το ερώτημα που εμείς απευθύνουμε στην κυρία Θεοχάρους που συντάχθηκε με τη γραμμή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2004 είναι το εξής. Γιατί τότε συναινέσατε κυρία Θεοχάρους στο διπλό δημοψήφισμα και στη συμμετοχή των εποίκων και ποια θα είναι η θέση σας σε περίπτωση που μας παρουσιάσουν ένα νέο σχέδιο και θα θελήσουν να το περάσουν μέσα απο τις ίδιες διαδικασίες;
Σήμερα τα πράγματα δεν είναι όπως το 2004. Στη Κύπρο υπάρχει ένας λαϊκός εθνικισμός που καθημερινά δυναμώνει . Το πολιτικό κατεστημένο της υποχώρησης θα είναι υποχρεωμένο να μας ακούσει γιατί θα μας βρει αντιμέτωπους στα σχέδια του. Το αυτόνομο και αυτοδύναμο εθνικιστικό μέτωπο είναι πια ένα γεγονός που θα καθορίσει τις μελλοντικές εξελίξεις . Η δεξιά είναι ο κυριότερος εχθρός μας. Καμιά υποχώρηση , κανένας συμβιβασμός.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ