Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Οι σχέσεις καλής γειτονίας με το Ισραήλ είναι απαραίτητες και επιβεβλημένες .Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου που συνορεύει με εκείνη του Ισραήλ δεν αποκλείει ακόμα και συνεργασία στην εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου που βρίσκονται στη συνοριακή περιοχή των ΑΟΖ Κύπρου – Ισραήλ , τα όρια των οποίων δεν έχουν ακόμα καθοριστεί επακριβώς .Δεν υφίσταται λόγος αντιπαράθεσης της Ελλάδος και της Κύπρου έναντι του Ισραήλ .
Άλλο όμως η καλή γειτονία και συνεργασία σε πολλούς και διάφορους τομείς αμοιβαίου συμφέροντος και άλλο η συμμαχία , πολιτική , στρατιωτική , οικονομική . Μια τέτοια σχέση με το Ισραήλ αν προχωρήσει σε βάθος θα αποβεί ολέθρια για το ελληνικό έθνος . Διότι η Κύπρος και η Ελλάδα θα γίνουν το χαλί που θα πατήσει πάνω το Ισραήλ για να επεκτείνει την γεωστρατηγική του ηγεμονία στα Βαλκάνια και να απωθήσει την Ευρωπαϊκή επέκταση στην Ανατολική Μεσόγειο , στη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική .Στόχος είναι να στραγγαλιστεί η δυναμική του Γαλλογερμανικού άξονα .
Εάν το Ισραήλ επιτύχει αυτό το στόχο τότε θα ξημερώσουν πένθιμες μέρες για τον ελληνισμό .Διότι στη δεδομένη στιγμή η φαινομενική εχθρότητα Ισραήλ – Τουρκίας θα λήξει και τότε όλοι από κοινού οι εχθροί του έθνους υπό την ηγεμονία των Εβραίων θα επιδοθούν στην ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
Προδότες ηγέτες που αναδύονται από τις στοές και τους υπονόμους του σιωνισμού απεργάζονται τον εθνικό όλεθρο .
Αναφορικά με το κυπριακό το προσκυνημένο πολιτικό κατεστημένο καλεί την μηχανή του Ισραήλ να εργαστεί για την προώθηση της λύσης –διάλυσης που από καιρό προσυπέγραψαν . Το Ισραήλ άλλο που δεν θέλει για την επιβολή μιας τέτοιας λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και τουρκοσυνεταιριστικού κράτους . Μέσα από αυτή τη λύση ο κυπριακός ελληνισμός θα αφοπλιστεί και θα περιέλθει υπό την εξουσία των τούρκων και των άγγλων που ας σημειωθεί θα διατηρήσουν τις βάσεις τους και αυτοί θα είναι ο μοναδικός στρατός που θα υπάρχει στη Κύπρο. Τούτο σημαίνει την ελεύθερη πρόσβαση του Ισραήλ στη Κύπρο ακόμα και την ελεύθερη εγκατάσταση .
Τούτη την άρα της εντατικοποίησης της αντίστασης το πλέον επικίνδυνο συμβάν είναι η διείσδυση της Ισραηλινής προπαγάνδας στο χώρο του αντικατοχικού μετώπου. Η περίπτωση του ΚΥΚΕΜ η δράση του οποίου διαφημίζεται και από ακροδεξιές οργανώσεις είναι σημάδι κατάρρευσης του μετώπου .
Από την άλλη , το κατεστημένο με τους εγκάθετους του προετοιμάζει ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ της κοινής γνώμης ώστε να αφεθεί ελεύθερο στην εθνομηδενιστική του δράση και την ύφανση των σχεδίων επιβολής του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία) . Προετοιμάζει προς τούτο θερμό κλίμα στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και στο πεδίο του ποδοσφαίρου . Προειδοποιούμε τους εθνικιστές και πατριώτες να κρατηθούν μακριά από τις μεθοδεύσεις του κατεστημένου για να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον και η δυναμική του αντικατοχικού μετώπου στο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και στην ματαίωση των σχεδίων των εχθρών μας .
Επιβάλλεται τούτη την ώρα η σύσταση ενός στρατηγικού οργάνου που θα κατευθύνει τον αγώνα όλων των ομάδων και οργανώσεων ώστε να παραμεριστούν οι πράκτορες του κατεστημένου και να κάτσουν στην άκρη οι σαλτιμπάγκοι και οι θορυβοποιοί .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ