Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Δράση της Δέσμης Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου Δ.Ε.Κ στην Λεμεσό


Μάχιμα μέλη της ΔΕΣΜΗΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - ΔΕΚ , σε συνέχεια της στήριξης στους μαθητές που συνελήφθησαν για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι τουρκοκύπριοι δια της παρουσίας τους στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας με πινακίδες του κατοχικού μορφώματος, υπο την ανοχή του μειοδοτικού “ελληνοκυπριακού”  κατεστημένου, πραγματοποίησαν στις 22-11-2015 πορεία στην Λεμεσό και  μοίρασαν φυλλάδια.
Ο φραγμός στην επέκταση της κατοχής είναι προϋπόθεση του αγώνα για αυτοθέσμιση - αυτοδιάθεση - απελευθέρωσή.
Η μάχη θα δοθεί στους δρόμους
Ενημερώνουμε τον λαό, δυναμώνουμε το ποτάμι της αντίστασης μέχρι να γίνει ορμητικός χείμαρρος.

Το κείμενο του φυλλαδίου:
ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη συνεχίζει την πολιτική του ραγιαδισμού και την παράνομη και αντεθνική επιβολή εμπράγματης λύσης στο κυπριακό, φέρνοντας τον λαό μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα.
Η διέλευση οχημάτων με κατοχικές πινακίδες στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας συνιστά πράξη αναγνώρισης του κατοχικού μορφώματος και αποδοχή της επέκτασης της κατοχής.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη βαδίζοντας στη γραμμή του ενδοτισμού που χάραξαν οι προκάτοχες της, αρνείται να ασκήσει την κυριαρχία του κράτους στην ίδια του την επικράτεια και έτσι εξωθεί τους πολίτες σε πράξεις που ανακαλούν στην νομιμότητα την οποία το ίδιο το κράτος αρνείται να εφαρμόσει.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αναγνωρίζει εμπράκτως την κατοχή και υποβαθμίζει την κυπριακή δημοκρατία σε ψευδοκράτος.
Τούτη η δουλοπρέπεια εκφράζεται εντονότερα όταν η κυβέρνηση ενεργεί κάτω από τις υποδείξεις και απαιτήσεις των αντιπροσώπων της κατοχής που στις δημόσιες εμφανίσεις τους περιστοιχίζονται από τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολωμού και σπεύδει να τρομοκρατήσει και να τσακίσει κάθε μορφή αντίστασης του λαού στον απεχθή ραγιαδισμό.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη ενεργεί αμείλικτα προς τους αντιστεκόμενους πολίτες που υπερασπίζονται την νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας και τα εθνικά δίκαια,την ώρα που γονηπετεί και στρώνει κόκκινο χαλί στον τουρκικό επεκτατισμό.
Έλληνες, πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας,  εφόσον η κυβέρνηση συνεργάζεται με τον κατακτητή και νομιμοποιεί την έσχατη παρανομία της κατοχής, τότε έχετε δικαίωμα και  καθήκον να αντισταθείτε και να υπερασπίσετε την κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια.
Υψώστε την θέληση σας χαλύβδινο φραγμό στην επέκταση της κατοχής.
Κάτω η πολιτική του ραγιαδισμού.
Κάτω τα χέρια του ένοχου κατεστημένου από τους συλληφθέντες μαθητές.
Υπεράνω όλων το δίκαιο του απελευθερωτικού αγώνα.

Δέσμη Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου - Δ.Ε.Κ.