Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αυτονομία επί του εδάφους και ανυπακοή


Εκτός από δύο ζώνες-  κρατίδια  τώρα διεκδικούν  επιπρόσθετα και  καντόνια οι “τουρκοκύπριοι”.
Το θράσος τους ξεπερνά πλέον κάθε όριο.
Από θρησκευτική  μειονότητα στην Κύπρο θέλουν να γίνουν η κυρίαρχη δύναμη της Κύπρου στην οποία θέλουν να προστεθούν και οι έποικοι.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβει αυτός ο λαός ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η υποχώρηση και ο ραγιαδισμός ο οποίος εκφράζεται μέσα από την επιλογή των κυβερνήσεων και των κομματικών μηχανισμών της μειοδοσίας που ανταποκρίνονται  στην ηθική του κατάπτωση.
Αν όμως μια μερίδα του λαού ρέπει προς τον εθελοντικό εκτουρκισμό του , τούτο δεν σημαίνει ότι έχουν δικαίωμα να το επιβάλουν και σε αυτούς που θέλουν να παραμείνουν ελεύθεροι πολίτες και Έλληνες.
Ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδος και στην πολυετή υποχώρηση εμείς οι Έλληνες πρέπει  να αντιτάξουμε το δικαίωμα στην αυτονομία και στην αποχή στο νέο μόρφωμα που θέλουν να μας επιβάλουν.
Η αυτονομία των Ελλήνων την οποία προτείνω θα είναι δύο μορφών.
Πρώτη μορφή της είναι η αυτονομία επί του εδάφους σε κάποια ελεγχόμενη ζώνη από τις καθαρά ελληνικές δυνάμεις.
Η δεύτερη μορφή αυτονομίας θα είναι η ριζική ανυπακοή στις περιοχές που θα κατισχύσουν οι προδότες και οι κατακτητές.
Με βάση την ελεγχόμενη από τις ελληνικές δυνάμεις αυτόνομη ζώνη θα αρχίσει ο ένοπλος αγώνας για την αναστύλωση της κυπριακής δημοκρατίας και την επέκταση της επικράτειας της σε ολόκληρο το νησί.
Ξυπνάτε Έλληνες και μην μένετε κολλημένοι στις εκλογές νομιζόμενοι ότι δι’  αυτών θα ελέγξετε το σύστημα της μειοδοσίας που είναι ταυτόσημο με την διαφθορά και την ιδιωτικο-εκκλησιαστική  ολιγαρχική τυραννία.
Να σκέφτεστε και να δουλεύετε καθημερινά για την πραγμάτωση της αυτόνομης ζώνης που θα στηρίξει την κυπριακή δημοκρατία.
Μόνο με αγώνα θα κρατηθεί η κυπριακή δημοκρατία που είναι το οχυρό του κυπριακού ελληνισμού.
Αν μας φέρουν σχέδιο λύσης - διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας σαν εκείνο που μας επέβαλαν το 2004, εμείς δεν πρέπει  να συμμετάσχουμε στο δημοψήφισμα τους αλλά να αντιδράσουμε με την αποχή και την εμπράγματη δημιουργία της αυτόνομης ζώνης που θα είναι το άπαρτο κάστρο της κυπριακής δημοκρατίας.  
Οι λεπτομέρειες και οι τρόποι δράσης θα γίνουν πράξη όταν έρθει η ώρα.
Το ανανεωμένο κράτος της κυπριακής δημοκρατίας που θα γεννηθεί μέσα από την αντίσταση στην κατοχή και την προδοσία θα χαράξει την πορεία προς την απελευθέρωση και την αναθέσμιση που θα εγκαινιάσει την πραγματική δημοκρατία που θα στηρίζεται στην ισότητα των νομίμων πολιτών της και όχι στις κοινότητες που μας επέβαλε το κατακτητικό Ζυριχικό σύνταγμα.
Οι κύπριοι μουσουλμάνοι που αποδέχονται την πραγματική δημοκρατία θα είναι ευπρόσδεκτοι.
Όσοι εξ αυτών εξακολουθήσουν να συνεργάζονται με τον κατοχικό στρατό θα χάσουν το δικαίωμα του πολίτη και θα αντιμετωπισθούν ως μέρος των κατοχικών δυνάμεων.  
Φωτιά και τσεκούρι στους κατακτητές και τους προδότες.

Λουκάς Σταύρου