Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: η θέση μας για τα αυτοκίνητα με κατοχικές πινακίδες


Το γεγονός ότι η κυπριακή δημοκρατία επιτρέπει την διέλευση οχημάτων “τουρκοκυπρίων” με πινακίδες του κατοχικού μορφώματος,εντάσσεται στη στρατηγική της εμπράγματης αναγνώρισης αυτού και προστίθεται στις πολλαπλές ενδοτικές και προδοτικές πράξεις του μειοδοτικού “ελληνοκυπριακού” κατεστημένου

Η ελεύθερη διακίνηση οχημάτων με πινακίδες του κατοχικού μορφώματος παραβιάζει και καταργεί στη πράξη την μία κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας και αναβαθμίζει σε κυρίαρχη νομιμότητα την κατοχή.
Δυστυχώς η ίδια η κυπριακή δημοκρατία αναγνωρίζει εμπράγματα το κατοχικό μόρφωμα και αυτοκαταργεί την νομιμότητα της.
Το κράτος εφόσον αναγνωρίζει εμπράκτως την κατοχή τότε η ισχύς της στρέφεται αποκλειστικά κατά των νομίμων αντιδράσεων των πολιτών προς την κατοχή.
Το κράτος της κυπριακής δημοκρατίας στα χέρια των μειοδοτών γίνεται εργαλείο συρρίκνωσης του ελληνισμού και απαγόρευσης των δικαίων αιτημάτων του.
Όμως όταν το κράτος στηρίζει την κατοχή που είναι η υψίστη παρανομία στην πατρίδα μας τότε οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να αντιδρούν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν.
Οι λεγόμενοι “βανδαλισμοί” σε οχήματα με παράνομες κατοχικές πινακίδες, που καταδικάστηκαν από όλο το κατεστημένο της κυβέρνησης και των κομμάτων, αποτελούν ελάχιστη μορφή αντίστασης στην τουρκοποίηση της γης μας και στην υπεράσπιση της κυπριακής δημοκρατίας και της μοναδικής νομιμότητας της.
Το ΕΔΗΚ συγχαίρει  τους επαναπαστατημένους νέους.
Ζήτω η κυπριακή δημοκρατία.
Κάτω η παρανομία των μειοδοτών που στραγγαλίζουν την νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας.
Φωτιά και τσεκούρι στους τούρκους κατακτητές.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ