Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ήρωες Τάσος Ισαάκ και Σολωμού Σολωμός θα δικαιωθούν μόνο με την απελευθέρωση

Συνέλαβαν στη Κιργιζία τον καταζητούμενο από την Ιντερπόλ , Ερχάν Αρικλί ,ένα εκ των δολοφόνων των , Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Επειδή όμως ο εν λόγω δολοφόνος είχε “διπλωματικό διαβατήριο” του ψευδοκράτους και επειδή παρενέβη και η Τουρκία στην υπόθεση , αφέθηκε ελεύθερος.

Κομίζωμεν γλαύκα εις Αθήνα λέγοντας ότι η υπόθεση αυτή στη Κιργιζία αναδεικνύει την έμπρακτη αναγνώριση του ψευδοκράτους από χώρες φίλα προσκείμενες στην Τουρκία.
Η κυπριακή δημοκρατία , ορθώς απαιτεί τη σύλληψη των δολοφόνων , όμως δεν επιτρέπεται την ίδια στιγμή να δίνει το χέρι στον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος αυτού και αμέτρητων άλλων εγκλημάτων , που είναι η τουρκική κατοχή .
Αυτή η αντιφατική συμπεριφορά εστιάζει στο δέντρο και αφήνει το δάσος. Υπό το πρίσμα αυτής της συλλογιστικής η εισβολή και η κατοχή μετατράπηκε σε διαίρεση και το αίτημα της απελευθέρωσης σε επανένωση μέσω πολλαπλών αισχρών υποχωρήσεων.
Η τουρκική κατοχή δεν μπορεί να παραμερισθεί και να επικεντρωθούμε σε κάποια εγκλήματα της κατοχής. Διότι το καθαυτό έγκλημα εκ του οποίου απορρέουν και τα επιμέρους εγκλήματα είναι η κατοχή.
Το πρόβλημα δεν τελειώνει με την σύλληψη και την καταδίκη ακόμα , των δολοφόνων των ηρώων μας , Ισαάκ και Σολωμού , αλλά με την απελευθέρωση της σκλαβωμένης πατρίδος.
Η απελευθέρωση όμως δεν θα έρθει ποτέ , με ανοικτά οδοφράγματα , με οικονομική στήριξη της κατοχής , με επιδόματα προς τους “τουρκοκύπριους” συνεργάτες των τούρκων εισβολέων , με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού , με υποχωρήσεις και γονυκλισίες μπροστά στους φονιάδες των παιδιών μας.
Η απελευθέρωση θα έρθει όταν θα αποφασίσει αυτός ο λαός να διαπεράσει τα σωθικά του κτηνομογγόλου κατακτητή με πυρωμένο ατσάλι.
Τότε μόνο θα τελεσιδικήσει η υπόθεση της δολοφονίας των Ισαάκ και Σολωμού και χιλιάδων άλλων Ελλήνων που σφαγιάσθηκαν και προσφυγοποιήθηκαν από τα κτηνομογγολικά στρατεύματα εισβολής και κατοχής.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ