Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Όχι στον έλεγχο της ενέργειας από το Ισραήλ και την ντόπια ολιγαρχία του πλούτου

Ύστερα από την λείανση των σημείων τριβής της ορθοδοξίας με τον εβραϊσμό , που συνετελέσθη κατά την “ιστορική συμφωνία” μεταξύ αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου και αρχιραβίνου του Ισραήλ , η χρυσοφόρος εκκλησία της Κύπρου προχωρά σε δημιουργία ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού σε συνεργασία με το Ισραήλ στην περιοχή μεταξύ Ζυγίου και Βασιλικού .
Η εκκλησία σε αυτό το τόπο συμπεριφέρεται ως κράτος εν κράτει και το πραγματικό κράτος που οφείλει να εκφράζει τα συμφέροντα του λαού τηρεί σιγή ιχθύος.
Το κράτος αντί να δημιουργήσει συνθήκες λαϊκής συμμετοχής σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως είναι αυτές που αφορούν την ενέργεια και την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου , παραδίδει αυτό το τομέα σε ιδιοτελή φατριαστικά συμφέροντα και σε ξένους .

Με λίγα λόγια , την οικονομία του τόπου θα έρθει στιγμή να την ελέγχουν οι Εβραίοι μαζί με τους ντόπιους ολιγάρχες , ιδιώτες και παπάδες και ο λαός να συνωθείται έξω από τις εκκλησίες για ένα καρβέλι ελεημοσύνης.
Φτάνει πια η καταλήστευση του λαού . Να μας πει η εκκλησία που βρήκε την τεράστια περιουσία και ποιος της έδωσε το δικαίωμα να ελέγξει μαζί με το Ισραήλ την οικονομία του τόπου. Το κράτος είναι ένοχο με την σιωπή και την αδράνεια του.
Η θέση του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι πως η βιομηχανία που αφορά την εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου πρέπει να ανήκει συμμετοχικά στο λαό.
Ως εκ τούτου τασσόμαστε υπέρ της λαϊκοποίησης της ΑΗΚ , με ονομαστικές μετοχές στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού και καταγγέλλουμε την παράδοση του τομέα της ενεργείας σε ξένα χέρια και σε φατριαστικά συμφέροντα .
Η διείσδυση του Ισραήλ στην οικονομία της Κύπρου θα πλήξει θανάσιμα την ανεξαρτησία της κυπριακής δημοκρατίας και θα επιτρέψει την γεωπολιτική εξάπλωση του Ισραήλ στην περιοχή με δραματικές συνέπειες.
Προς αυτή την κατεύθυνση της σιωνιστικής επισκίασης εργάζεται η εκκλησία της Κύπρου με την υποστήριξη του κράτους.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ