Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Συνέχιση της αισχρής συνεργασίας κράτους και τραπεζιτών ανακοίνωσε ο Σιαρλής


Στήριξη στους τραπεζίτες ανακοίνωσε χθες ο νέος υπουργός οικονομικών της “λαϊκής” κυβέρνησης Χριστόφια κ. Σιαρλής. Οι τραπεζίτες με την σειρά τους υποσχέθηκαν ότι θα χρηματοδοτούν τις κρατικές επενδύσεις και δαπάνες.
Με λίγα λόγια ανακοινώθηκε χθες απερίφραστα η συνέχιση της ληστρικής συνεργασίας και συμπαιγνίας κράτους και νομιμοποιηθέντων τοκογλύφων . Τα έξοδα βέβαια , δηλαδή τους αβάσταχτους τόκους , θα τους πληρώνει ο λαός , την ίδια ώρα που θα σέρνεται μπροστά στα γραφεία της κομματικής ολιγαρχίας-δικτατορίας να ζητά μια θέση στο δημόσιο , μιαν εκδούλευση , ένα ρουσφέτι.

Ενώ από την άλλη , οι δημόσιοι υπάλληλοι μέσω των ισχυρών συντεχνιακών πιέσεων θα διασφαλίζουν τα “κεκτημένα “ της πελατειακής σχέσης εις βάρος πάντα της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας.
Σε αυτό το άθλιο δικτατορικό σύστημα δεν υποκύπτουμε. Ενάντια στην αισχρή συνδιαλλαγή κράτους και τραπεζιτών , υψώνουμε την ιδέα της εθνικής κοινωνιοκρατίας και του συντονιστικού κράτους που θα αποσκοπεί στην γενική πρόοδο και ανάπτυξη χωρίς κανένα προστατευτισμό σε τάξεις και φατρίες.
Τέλος , για όσους νομίζουν ότι υπάρχει κομμουνιστικός κίνδυνος από την αριστερά και το ΑΚΕΛ , ας καθαρίσουν τα μάτια τους απο την προπαγανδιστική σκόνη των δεξιών ολετήρων , να δουν ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του κομμουνιστή Χριστόφια συναρμόζεται πλήρως με τα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ