Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η ΠΑΣΥΔΥ συμπεριφέρεται ως κράτος εν κράτει . Ούτε μειώσεις μισθών ανέχεται ούτε οποιοδήποτε άλλο μέτρο προς αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου παρείχαν επί τόσα έτη αφειδώς προς τους δημόσιους υπαλλήλους , παχυλούς μισθούς , υψηλές αποζημιώσεις και ένα σορό άλλα ωφελήματα. Η σάπια και διεφθαρμένη κομματοκρατία στηρίχθηκε στο δημόσιο-υπαλληλικό τομέα προκειμένου να αναπαράγει την εξουσία της, ασκώντας τυραννία στην υπόλοιπη κοινωνία.
Από αυτή την άγονη σχέση κομματοκρατίας και δημοσίων υπαλλήλων , ρίζωσε και θέριεψε στο τόπο μας, το πελατειακό πολιτικό σύστημα , η διαφθορά και η γραφειοκρατία. Στην άλλη πλευρά ευρίσκεται εγκαταλελειμμένη στη μοίρα της η κοινωνία των ιδιωτών , η κοινωνία της αγοράς , οι εργάτες του ιδιωτικού τομέα , οι αγρότες και ο επιχειρηματικός κόσμος . Πάνω σε αυτή την άλλη πλευρά, ασκείται η πιο απάνθρωπη και ληστρική φοροεισπρακτική πολιτική την ώρα που συρρικνώνονται ως τα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης τα δικαιώματα πολλών παραγωγικών ομάδων.
Μια φοβερή ανισότητα έχει επικρατήσει ανάμεσα στον δημόσιο υπάλληλο και τον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα. Από τη μια η τάξη των ευτυχισμένων με τα χρυσά εμφυτεύματα και από την άλλη η ανασφάλεια , η στέρηση , η υποβάθμιση της ίδιας της ζωής . Εκτός βέβαια των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων που απολαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι , επιδίδονται ανεμπόδιστοι σε κάθε μορφή διαφθοράς ώστε να αυξάνουν περισσότερο τις απολαβές τους. Ο φτωχός και καταφρονεμένος πρέπει να πληρώσει και από πάνω για να περάσει από τα οδοφράγματα της αδιαφορίας των δημοσίων υπαλλήλων. Παντού ο σιχαμερός υπαλληλίσκος , ο γραβατοφόρος υπάνθρωπος απλώνει το χέρι του για να πάρει το φακελάκι από τον φτωχό που δεν μπορεί να βρει πουθενά το δίκαιο του.
Ο δημόσιος υπάλληλος πήρε στα χέρια του τη διοίκηση και το νόμο για να ορθώσει δίπλα από το νενεκρωμένο κράτος του λαού , το παρακράτος , δίπλα από τη παιδεία την παραπαιδεία , δίπλα από την οικονομία την παραοικονομία , δίπλα από τη παροχή ασφάλειας στο λαό την παροχή του θανάτου των ναρκωτικών, δίπλα από το σύστημα υγείας το παραϊατρικό σύστημα . Αυτός είναι ο δυσώδης και αποκρουστικός στάβλος του Αυγεία που καλούμαστε να καθαρίσουμε , κατευθύνοντας εναντίον του με απόλυτη αποφασιστικότητα, την ατσάλινη ορμή του λαού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ