Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΧΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Συνευρέθηκαν σήμερα στις εκδηλώσεις «ενθύμησης» της ανακήρυξης του ψευδοκράτους οι νεολαίες του ΑΚΕΛ και του ΔΗ.ΣΥ. Έδειξαν τα παιδιά, πως τίποτα δεν τους χωρίζει πια και ότι από κοινού θα εργαστούν για μια Κύπρο ομοσπονδιακή. Αυτό άλλωστε ήταν και το σύνθημα που αντέταξαν στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους .
Οι νεολαίες ΕΔΟΝ και ΝΕΔΗΣΥ ακολουθούν τον ολισθηρό κατήφορο των κομμάτων τους και των πολιτικών επιτελείων τους , που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην τουρκοποίηση της Κύπρου. Τα λάθη και οι προδοσίες που διεπράχθησαν μέχρι σήμερα χωρίς σθεναρή αντίσταση από το λαό , παρήγαγαν μια νεολαία υποταγμένη , εθελόδουλη , προσκυνημένη, χωρίς οράματα , χωρίς ψυχή . Τούτο είναι ένα από τα χειρότερα επακόλουθα της πολιτικής του ραγιαδισμού .
Ευτυχώς όμως που απέναντι σε αυτή τη σήψη ορθώνεται μια νεολαία ανυπόταχτη , ανυποχώρητη , μαχητική, που υψώνει τα λάβαρα του αγώνα και της απελευθέρωσης της σκλαβωμένης ελληνικής μας πατρίδος. Στα βήματα αυτής της άλκιμης νεολαίας βαδίζει το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα. Στόχος μας είναι να ενωθούν σε ένα ενιαίο μέτωπο η εθνική ορμή της νεολαίας με την σώφρονα πολιτική πλοήγηση και την ολοκληρωμένη ιδεολογία της εθνικοδημοκρατίας. Αν τούτη η ενότητα επιτευχθεί και αποτραπεί κάθε εκτροπή που το ίδιο το σύστημα του ραγιαδισμού θα προσπαθήσει να εμβάλει στις γραμμές μας ,τότε θα δημιουργηθεί κατ’ αρχήν, ένα νέο κέντρο λαϊκής και εθνικής πολιτικής βούλησης που θα θέσει σε εφαρμογή την στρατηγική της απελευθέρωσης .
Πρέπει να καταλάβουμε πως χωρίς στρατηγείο και στρατηγική χωρίς προμελετημένες , ελεγχόμενες κινήσεις , χωρίς τακτική υπεύθυνης και σώφρονος πολιτικής πλοήγησης, θα πέφτουμε στις παγίδες των εχθρών μας , που θα μας ρίπτουν στο διασυρμό και τη περιθωριοποίηση.
Όσοι νομίζουν πως θα ρίξουν το κάστρο του ραγιαδισμού με βεγγαλικά κι «τενεκούθκια» είναι γελασμένοι. Χρειάζεται ένας σκληρός , ανυποχώρητος , αδίστακτος και φοβερός, εθνικιστικός στρατός. Καταλάβετε το επιτέλους ελεεινοί θορυβοποιοί .
ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ