Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ


Έρχεται η ώρα που ο λαός θα βγει στους δρόμους να διαδηλώσει υπέρ ή κατά ενός νέου σχεδίου που θα μας φέρουν οι πολιτικοί του ενδοτισμού κρυπτόμενοι πίσω από την δικαιολογία της επιδιαιτησίας .Θα μας φέρουν ένα σχέδιο απαράδεχτο , αν κρίνουμε από τις έως τώρα υποχωρήσεις που θα το δεχθούν εξευτελίζοντας την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας .
Άλλοι θα φωνάζουν υπέρ της ομοσπονδίας και άλλοι εναντίον της μέχρι διάρρηξης των φωνητικών χορδών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συγκρούσεις . Αν κρίνουμε μάλιστα από την απαράδεχτη στάση της αστυνομίας στα επεισόδια της Λάρνακας στις 5 Νοεμβρίου 2010, θα μεθοδευτούν φοβερές συγκρούσεις υπό την παρασκηνιακή καθοδήγηση του κράτους και της εκκλησίας με κύριο υποκινητή τον δολερό άγγλο.
Στόχος είναι να υπάρξει τέτοια ένταση από φωνές , συνθήματα , καρεκλοπόλεμο , ρίψημο πμογιάδων και βεγγαλικών ώστε να μην ακουστεί η ορθή θέση , να μην περάσει η ορθή γραμμή ,η ορθή πορεία . Έτσι να αφεθούν οι έποικοι να συμμετάσχουν σε ένα απαράδεχτο διπλό δημοψήφισμα , να μην ζητηθεί η απογραφή των τουρκοκυπρίων ως των μόνων που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο δημοψήφισμα. Δεν θέλουν οι σκοτεινές δυνάμεις να τεθούν αυτές οι αρχές , γιατί γνωρίζουν ότι ανατρέπονται τα σχέδια τους και το κυπριακό μπαίνει σε μια άλλη φάση όπου όλοι οι νόμιμοι πολίτες αυτού του κράτους θα έχουν να βαδίσουν το δρόμο προς μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
Οι τραμπούκοι ετοιμάζουν τους ντουντουκοφόρους που θα εισδύσουν στις νεολαίες των αντιμαχόμενων παρατάξεων . Ο δημοκρατικός εθνικισμός οφείλει να αντισταθεί με τον πολιτικό του λόγο. Το μέλλον αυτής της πατρίδος δεν πρέπει να παραδοθεί στους τραμπούκους και τις σκοτεινές δυνάμεις που τους υποκινούν και τους χρηματοδοτούν.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ