Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Η εξόρμηση στο λαό που πραγματοποιεί το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα απευθύνεται προς όλους τους έλληνες οιασδήποτε κομματικής τοποθέτησης και ιδεολογικής απόχρωσης. Κεντρικός στόχος είναι να διαφωτίσουμε το λαό πάνω στο εθνικό πρόβλημα και στις παγίδες που του στήνει ολόκληρο το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο. Παγίδες που σερβίρονται με πατριωτικό περιτύλιγμα και ο λαός αδυνατεί να τις αναγνωρίσει διότι απαιτούν εξειδικευμένη γνώση, εμπεριστατωμένη μελέτη και ειδική πληροφόρηση. Θέλουμε να μάθουν όλοι οι πολίτες τι απεργάζονται εις βάρος του έθνους οι προδότες.
Στις παρουσιάσεις των θέσεων μας και τις αναλύσεις των θέσεων των τουρκοπροσκυνημένων βρίσκουμε κατανόηση από τους περισσότερους που για πρώτη φορά ακούνε κάποιες θέσεις και τις βρίσκουν σωστές . Θέσεις όπως την προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος, την συμμετοχή των εποίκων σε ένα νέο δημοψήφισμα (όπως έγινε το 2004), την ανάγκη απογραφής των τουρκοκυπρίων, το νόημα της υπεράσπισης της κυριαρχίας κατά της απάτης των επιδιαιτησιών. Τονίζουμε επίσης το ραγιαδισμό που περικλείνουν οι προτάσεις Χριστόφια , την αντιδημοκρατικότητα και αντεθνικότητα αυτών των προτάσεων, την υποστήριξη τους από την αντιπολίτευση του ΔΗ.ΣΥ και από το συνονθύλευμα του κεντρώου χώρου, την προδοτική σιγή της εκκλησίας και το 2004 και τώρα.
Ο απλός λαός έχει μέσα του ένα μεγαλείο και αυτό επιθυμούμε να αναδείξουμε. Ακούει , σκέφτεται , συμμετέχει. Ανάμεσα σε αυτούς βέβαια υπάρχουν παντού τα κομματόσκυλα. Προσπάθεια στις συζητήσεις μας είναι να τους ξεσκεπάσουμε , να τους κάνουμε να χάσουν τη ψυχραιμία τους για να εκτεθούν μόνοι τους ενώπιον του προβληματιζόμενου λαού. Στις αριστερές οργανώσεις που επισκεπτόμαστε ορθώνεται εναντίον μας η προπαγάνδα που αναμασά ο ίδιος ο πρόεδρος Χριστόφιας . Θυμούνται το παρελθόν , το πραξικόπημα και καταλήγουν σε εκείνη τη κατάπτυστη ρύση «εκάμαμε και θα πληρώσουμε» . Στα εθνικοφρονίστικα σωματεία βρίσκουμε μπροστά μας τον ραγιαδισμό τύπου Αναστασιάδη και Πουργουρίδη. «Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, είμαστε υπόχρεοι να υποχωρήσουμε ως η αδύναμη πλευρά». Η σαπίλα του ΔΗ.ΣΥ αναδίδει την αποκρουστική οσμή της ταπείνωσης.
Στο τέλος στέλλουμε ένα μήνυμα στους παρευρισκομένους ότι ο κυριότερος εχθρός της ελευθερίας μας είναι το προδοτικό , ηττοπαθές και ραγιαδίστικο πολιτικό κατεστημένο. Εάν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι σε αυτά τα ελληνικά χώματα μία είναι η επιλογή μας , να πολεμήσουμε αυτό το διεφθαρμένο κατεστημένο. Το μήνυμα που στέλλουμε προς όλους είναι η υπεράσπιση της ελληνικότητας και της λαϊκότητας και ότι ο αγώνας των λαϊκών στρωμάτων είναι κοινός ενάντια στη κατοχή και ενάντια στην αδικία της πλουτοκρατίας. Προϋπόθεση αυτού του αγώνα είναι η αποδέσμευση των λαϊκών στρωμάτων από τη δεξιά και την αριστερά κομματική περιχαράκωση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ