Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΤΟ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΛΑ ΤΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ


Πέρασαν 54 χρόνια από την μέρα εκείνη που οι ήρωες της ΕΟΚΑ Καραολής και Δημητρίου περνούσαν, μέσα από την πύλη της αγχόνης, στην αιώνια δόξα. 54 χρόνια και ακόμα οι άγγλοι κατακτητές παραμένουν στα χώματα μας, ασκούν πλήρη έλεγχο στις πολιτικές μας επιλογές και μεθοδεύουν από κοινού με τους τούρκους κατακτητές, τον αφανισμό του ελληνισμού από την Κύπρο. Το πολιτικό κατεστημένο του τόπου εξακολουθεί ακόμα να φιλά το αιμοσταγές χέρι της βασίλισσας των άγγλων φονιάδων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σκύβει και περνά κάθε πρωί την είσοδο του προεδρικού, κάτω από τα μισητά σύμβολα της αγγλικής τυραννίας. Ούτε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας δεν έμεινε όρθιο σε αυτόν τον τόπο.


Παρακολουθούμε σήμερα την προσπάθεια των άγγλων να επιβάλλουν το άμεσο εμπόριο μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατεχομένων. Ποια είναι η αντίδραση των πολιτικών του ενδοτισμού και της ντροπής; Καμιά, απολύτως καμιά. Κοροϊδεύουν τον λαό πως θα παγώσουν τάχα τις διαδικασίες ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. Αν είναι αλήθεια αυτό γιατί δεν έθεσαν ευθύς εξ αρχής ως όρο για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων; Όλα δείχνουν πως έχουν στο μυαλό τους την αποδοχή της μετακύλισης των πραγμάτων σε καινούργια δεδομένα που να ευνοούν την λεγόμενη «λύση» που από κοινού σχεδιάζουν με τους κατακτητές.
§ Πότε επιτέλους θα τεθεί το μέγα ζήτημα της αναθεώρησης του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης;
§ Πότε θα καταγγελθούν οι συνθήκες εγγυήσεως και συμμαχίας;
§ Πότε θα επαναπροσδιοριστεί το καθεστώς των αγγλικών βάσεων;
Είμαστε το μοναδικό ετερόνομο κράτος στην Ευρώπη με ένα σύνταγμα το οποίο μας επέβαλλαν οι άγγλοι κατακτητές, ένα σύνταγμα που δεν εγκρίθηκε ποτέ από τον λαό. Πως αποδέχεται η Ευρώπη ένα κράτος ανάμεσα της χωρίς λαϊκό αυτεξούσιο και αυτοδιάθεση; Γιατί δεν τέθηκε το ζήτημα αυτό στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Τα ερωτήματα αυτά δεν θα απαντηθούν ποτέ από τους πολιτικούς. «Κανένα σάλπιγμα τιμής, να τους ξυπνήσει δεν μπορεί»(Πούσκιν).
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (ΕΔΗΚ) καταγγέλλει την παράταση της ετερονομίας και διεκδικεί αναθεώρηση του συντάγματος με σκοπό την αυτονομία και αυτοδιάθεση την οποία δικαιούμαστε ως κράτος.
ΚΑΤΩ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ