Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΛΩΤΩΝ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης συνεπής στις ακροδεξιές του πεποιθήσεις ζήτησε κυβέρνηση αστικής ενότητας (την αποκάλεσε «κυβέρνηση εθνικής ενότητας»), διαχωρίζοντας ξεκάθαρα τον ελληνικό λαό σε αστική κοινωνία και σε κοινωνία της αριστεράς που, όπως είπε, πήρε ένα δικό της δρόμο.
Πρώτα απ’ όλα κακώς ερμηνεύει τα πράγματα ο κύριος Καρατζαφέρης. Ο κόσμος που εναντιώνεται στα μέτρα που ικανοποιούν τους διεθνής τοκογλύφους δεν είναι απλά οι ψηφοφόροι της αριστεράς αλλά ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο που αρνείται τις επιλογές των κομματικών μηχανισμών που στήριξαν αυτά τα μέτρα. Από την άλλη βέβαια τα δύο κόμματα της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ορθώς δεν αποδέχονται συμμετοχή τους σε ένα «εθνικό συμβούλιο» με προειλημμένες αποφάσεις που λαμβάνονται μάλιστα σε ξένα κέντρα. Μία εξ αυτών των αποφάσεων φαίνεται ότι είναι ο διαχωρισμός της ελληνικής κοινωνίας σε αστούς και είλωτες ούτως ώστε τα οικονομικά μέτρα να συνοδευτούν με σωρεία άλλων κατασταλτικών μέτρων που θα κρατήσουν τις παραγωγικές δυνάμεις του λαού σε μια παρατεταμένη ανέχεια που θα ισοδυναμεί με υποτέλεια στους εντολοδόχους του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Υπερκράτους.


Θέλουν ένα λαό υποτελή, σκυφτό κάτω από ένα ιδιόμορφο ζυγό τυραννίας που θα δουλέψει σκληρά για να πληρώσει τα γλέντια των τραπεζιτών, της ολιγαρχίας του πλούτου και των πολιτικών που κατάκλεψαν τους φόρους του λαού. Με την τοποθέτηση του αυτή ο κύριος Καρατζαφέρης και το κόμμα του αποκαλύπτει τις πραγματικές ιδεολογικές του συνάφειες με τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι αγνοί πατριώτες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε αυτό το κόμμα της πλουτοκρατίας που απέβαλλε πια το λαϊκίζων προσωπείο του.
Χρέος του εθνικισμού είναι να πολεμήσει τα αντιλαϊκά μέτρα. Σε αυτό τον αγώνα είτε το θέλουμε είτε όχι θα βρεθούμε στον ίδιο δρόμο με τους κομμουνιστές και τους αριστερούς για να απευθυνθούμε κι εμείς προς τον λαό με την εθνικιστική μας ιδεολογία και το λαϊκό πρόγραμμα μας.
Στο διαχωρισμό που κάνει ο κ. Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ ανάμεσα σε είλωτες και αστούς εμείς οι εθνικιστές πρέπει να δηλώσουμε με την αγωνιστική μας παρουσία ότι τασσόμαστε με τους είλωτες, τασσόμαστε με τον έλληνα εργάτη που του αρπάζουν το ψωμί και τα δικαιώματα ντόπιοι πολιτικάντηδες και ξένοι λαθρομετανάστες. Τασσόμαστε με την οικογενειακή και μικρομεσαία επιχείρηση που κατασπαράσσεται από τους τραπεζίτες. Τασσόμαστε με τον έλληνα αγρότη που του κλέβουν τον ιδρώτα οι μεσάζοντες και τα καρτέλ. Τασσόμαστε με λίγα λόγια υπέρ όλων των παραγωγικών δυνάμεων του ελληνικού λαού για να κάνουμε μια Ελλάδα μεγάλη και δυνατή που να ανήκει στον λαό της.
Κανένας συμβιβασμός με την ξενοκρατία. Κανένα τείχος δεν θα μπορέσει να κρατήσει την θυελλώδη ορμή των ειλώτων που διεκδικούν λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ