Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ» ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΕΚ

Έχουμε καταγγείλει προ πολλού το στημένο παιχνίδι του πολιτικού κατεστημένου, που μέσα από μια τεχνητή αντιπαράθεση ανάμεσα στη λύση Χριστόφια, με τις γνωστές υπερπροσφορές τις, και την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με «σωστό περιεχόμενο» επιχειρεί να τσιμεντώσει την Ομοσπονδία. Στα πλαίσια αυτού του παιχνιδιού η ΕΔΕΚ διεξάγει εκστρατεία με τίτλο «Πάρε Θέση για την Λύση».

Στο ερωτηματολόγιο το οποίο καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες, υποκρύπτονται δύο και μοναδικές θέσεις. Η μια είναι η λύση Χριστόφια και η άλλη η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Όπως είναι φυσικό πουθενά δεν αναφέρεται η Ορθή Πορεία της υπεράσπισης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της επέκτασης της κυριαρχίας της στο κατεχόμενο τμήμα της. Είναι φανερό ότι θέλουν να εγκλωβίσουν τον λαό σ’ αυτό το ενδοτικό δίλημμα, ασκώντας παράλληλα την προπαγάνδα «ή διζωνική ή διχοτόμηση».
Εμείς απαντούμε: Υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κυριαρχίας του Κυπριακού Ελληνισμού και πολύμορφος αγώνας για την απελευθέρωση των κατεχομένων. Προς τούτο ζητούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Ξεσκεπάζουμε τον ραγιαδισμό της ΕΔΕΚ που οι θλιβεροί ηγετίσκοι της προσπαθούν να τον αναγάγουν, μέσα από κούφια συνθήματα, σε πατριωτισμό.
Σήμερα υπάρχει μια φωνή που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, είναι η φωνή του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος ( ΕΔΗΚ ) , η δύναμη που θα ανατρέψει το ενδοτικό και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ