Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

Σε ομιλία του την τρίτη 2 Μαρτίου, ο υπουργός οικονομικών κ. Χαρίλαος Σταυράκης αναφέρθηκε εκτός των άλλων σε «μη παραγωγικές λειτουργικές δαπάνες του δημοσίου» και στην ανάγκη μείωσης αυτών των δαπανών.
Εμείς ρωτούμε ποιες είναι αυτές οι μη παραγωγικές δαπάνες και γιατί δεν τις κατονομάζει για να τις γνωρίζει και ο λαός ; Πότε και υπό ποίων δυνάμεων ετέθησαν αυτοί οι αντιπαραγωγικοί μηχανισμοί ; Επιτέλους πρέπει να πουν τα πράγματα με το όνομα τους. Η σήψη της φαυλοκρατίας έχει εισχωρήσει στους κρατικούς μηχανισμούς και ζει παρασιτικά από τους φόρους του λαού.


Έξω τα τρωκτικά και οι αργόμισθοι από τον δημόσιο τομέα. Στην σιγή του πολιτικού κατεστημένου εμείς αντιτάσσουμε το αίτημα για πλήρη διαφάνεια του δημοσίου τομέα όσων αφορά το έργο και τον μισθό του κάθε υπαλλήλου.
Για παράδειγμα ρωτούμε, όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που πληρώνονται με παχυλούς μισθούς για να ενημερώνουν τις ιστοσελίδες των δημόσιων υπηρεσιών, που κάνουν διακοπές την ώρα της εργασίας τους ; Μήπως είναι πολιτική του κράτους η έλλειψη πληροφόρησης προς τον λαό ώστε να καλύπτεται πίσω από την άγνοια του τα ανομήματα σας ;
Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να απαντήσετε. Έχετε την εντύπωση ότι η φωνή των εθνικιστών δεν ακούγεται στον λαό επειδή εσείς μας κλείσατε την δίοδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Να ξέρεται όμως ότι έρχεται η ώρα που θα αποκαλυφθούν με κάθε λεπτομέρεια τα έργα σας. Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα μέρα με την μέρα δυναμώνει και θα ανατρέψει το σάπιο και διεφθαρμένο κόσμο σας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ