Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μέγα λάθος των αγωνιστών της ΕΟΚΑ να αποδεχτούν την μετάθεση του εορτασμού της 1ης Απριλίου, στις 28 Μαρτίου. Διαπιστώνουμε μετά λύπης μας την συνεργασία των αγωνιστών με το πολιτικό κατεστημένο. Είναι μία συνεργασία που εγκαινιάσθηκε από το 1960 με την αποδοχή της Ζυρίχης και παρατείνεται μέχρι σήμερα. Μία συνεργασία που σηματοδοτείται με πολλές σιωπές, πολλές συναινέσεις , χειροκροτήματα, οπισθοχωρήσεις, εγκαταλείψεις αξιών και εν γένει την απάρνηση του ιερού σκοπού για τον οποίο εσείς οι αγωνιστές πολεμήσατε, του σκοπού της Ενώσεως με την μητέρα Ελλάδα. Αλλάξατε σήμερα, χάριν μιας κοινής «διευκόλυνσης» την ημερομηνία του εορτασμού της επανάστασης της ΕΟΚΑ με τον ίδιο τρόπο που πολλοί από εσάς αλλάξατε πορεία και προδώσατε τον σκοπό και τον όρκο της ΕΟΚΑ.

Εάν το άθλιο πολιτικό κατεστημένο βρίσκεται τώρα προ του αίσχους του πάρε-δώσε που θα αμαυρώσει για πάντα την τωρινή γενιά των Ελλήνων, ευθύνεστε κατά μεγάλο μέρος και εσείς οι ζώντες αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Υποκλιθήκατε δουλικά στο κατεστημένο της ντροπής και της υποχώρησης και αφήσατε την νέα γενιά ακαθοδήγητη, εγκαταλελειμμένη, να παραπαίει στο βούρκο της ηττοπάθειας που καλλιέργησαν οι κρατούντες. Ξεκινήσατε τον αγώνα σας τότε για ελευθερία και ένωση και σήμερα σείετε τα λάβαρα της ομοσπονδίας.
Είμαστε μια γενιά που προδοθήκαμε από τους ίδιους τους πατέρες μας. Η διαπίστωση τούτη μας γεμίζει αγανάκτηση και θλίψη μα συνάμα οργή και ατσάλινη αποφασιστικότητα. Αν εσείς σταθήκατε ανάξιοι να συνεχίσετε το έργο των ηρώων, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο σας. Ορθώνουμε τα μαυροκόκκινα λάβαρα ενάντια στην υποταγή , ενάντια στην κατοχή της πατρίδος μας.
Ξέρουμε πως θα μας πολεμήσετε , θα μας διαβάλετε από καθ’ έδρας όμως το μέλλον αυτής της πατρίδος ανήκει στην νέα γενιά που τολμά να δει τα πράγματα ως έχουν και να ακολουθήσει τον δρόμο που υπαγορεύει η Ελληνική μας συνείδηση και όχι τα μικρόψυχα, μικροπολιτικά και μικροανθρώπινα συμφέροντα.
Οι ήρωες της ΕΟΚΑ που πότισαν με το αίμα τους την γη μας, μας δείχνουν τον δρόμο της τιμής και του καθήκοντος.
ΖΗΤΩ Η 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΕΟΚΑ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ