Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ EYROCYPRIA


Η EYROCYPRIA αποδείχθηκε μια ζημιογόνος κρατική επιχείρηση . Πως και γιατί , αυτό κανένας πολίτης δεν θα το μάθει γιατί τα στοιχεία που δίδονται στη δημοσιότητα είναι άκρως επιλεγμένα .
Τρόποι για να σωθεί η εν λόγω εταιρεία , υπάρχουν πολλοί . Είτε δια συγχωνεύσεως της με την CYPRUS AIRWAYS ,  είτε δια μερικής ή ολικής ιδιωτικοποίησης .
Όμως το κομματικό κατεστημένο που χειρίζεται τους φόρους του λαού , προτίθεται να χρηματοδοτήσει την εταιρεία , να παρατείνει την ζημιογόνο ύπαρξη της με τα τεράστια έξοδα λειτουργίας , με το αβέβαιο σκεπτικό ότι θα βρεθεί κάποιος στο μέλλον να την αγοράσει και έτσι να λυθεί το πρόβλημα .

Μέχρι τότε θα συντηρείται από τους φόρους του λαού . Φιλοσοφία του κατεστημένου είναι να συντηρεί με κάθε θυσία διάφορες κρατικές επιχειρήσεις εντός των οποίων να διοχετεύει  τους παρατρεχάμενους του , το υπηρετικό προσωπικό του .
Οι ρίζες του πολιτικού κατεστημένου της πατρίδος μας βυθίζονται στη διαφθορά και  τις πελατειακές σχέσεις από την στιγμή που το κυπριακό κράτος με το κατακτητικό και αντιδημοκρατικό σύνταγμα του , αναδύθηκε στην ιστορική ύπαρξη .Το πρόβλημα είναι που ο λαός το ανέχεται και το στηρίζει , είτε από φόβο είτε από άγνοια .
Τραπεζίτες , μεταπράτες και μονοπώλια μαζί με τα κομματικά επιτελεία και τους παρατρεχάμενους τους  , συνθέτουν τη τάξη των αφεντικών αυτής της κοινωνίας .
Οι υπόλοιποι συνθέτουν τον όχλο των υποταγμένων ψηφοφόρων . Αυτές είναι οι δύο μεγάλες κατηγορίες πολιτών .
Η άλλη επιλογή είναι η εναντίωση σε όλους  , για μια κοινωνία δίκαιη , εθνική και λαϊκή . Η επιλογή του εθνικισμού για μια κοινωνία ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ