Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Η κυβέρνηση με την συναίνεση της βουλής εξήγγειλε νέες παροχές προς τους δημόσιους υπαλλήλους , σε προεκλογική  περίοδο.

Η ιδιωτική οικονομία από την άλλη ,τηρεί σιγή ιχθύος. Καμιά αντίδραση.  Την ώρα μάλιστα που αυξάνονται οι φόροι και συρρικνώνονται οι κοινωνικές παροχές σε ζωτικούς τομείς όπως η υγεία και η παιδεία.
Παροχές και εκατομμύρια στους δημόσιους υπαλλήλους την ώρα που στην ιδιωτική οικονομία αυξάνεται η ανεργία και οι μισθοί, υπό την πίεση της μετανάστευσης , μετατρέπονται σε μισθούς πείνας.
Η ιδιωτική οικονομική βάση αν δεν σταθεί απέναντι σε αυτή την ανισότητα την οποία δημιουργεί το κράτος θα διαλυθεί ολοσχερώς και οι εργαζόμενοι σε αυτό το τομέα θα αντικατασταθούν από ξένους εργάτες και μάλιστα μέσα από μια “λύση” στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πληθυσμός θα αντικατασταθεί από τούρκους.
Ως εθνικοκοινωνιστές υπερασπιζόμαστε την ισότητα δικαιωμάτων μεταξύ του δημοσιοϋπαλληλικού και του ιδιωτικού τομέα και ως εκ τούτου καλούμε την μη προνομιούχα τάξη που το ίδιο το κράτος δημιούργησε να επαναστατήσει ενάντια στο ταξικό κράτος.
Η υπεράσπιση της ιδιωτικής παραγωγικής βάσης στα παροντικά δεδομένα της κατοχής και της μετανάστευσης ,  είναι πατριωτικό καθήκον.  
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής στη Λεμεσό.