Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Γκρεμίστε την δημοκρατία τους


Η κομματοκρατία είναι τυραννία που υπηρετεί τα ολιγαρχικά συμφέροντα , που δημιουργεί ταξικές ανισότητες , που προάγει την διαφθορά και εκφαυλίζει την κοινωνία.

  • Τα πολιτικά κόμματα χρηματοδοτούνται από διάφορες εταιρίες της ολιγαρχίας και αυτά με την σειρά τους φροντίζουν μέσα από την νομοθετική διαδικασία να προστατεύουν τα συμφέροντα τους.
  • Τα πολιτικά κόμματα τρέφονται από τους φόρους του λαού και νομιμοποιούν την ευνοιοκρατία , το ρουσφέτι , την αναξιοκρατία . Έτσι κάθε τίμιος νέος που δεν μπαίνει στο μαντρί των κομμάτων δεν έχει κανένα μέλλον στο τόπο , διότι προηγούνται τα κομματόσκυλα και τα συγγενολόγια της κομματικής ληστοσυμμορίας .
  • Η κομματοκρατούμενη τοπική αυτοδιοίκηση κάνει τσιφλίκι των κομμάτων τους δήμους και παρέχει την δυνατότητα στα κομματικά στελέχη να πλουτίζουν δια της ισχύος της εξουσίας που κατέχουν και πολλές φορές κλέβοντας τα ταμεία ή παίρνοντας μίζες από διάφορους εργολάβους , τραπεζίτες και λοιπά αρπακτικά.
  • Η κομματοκρατία εισχωρεί επίσης στα εργατικά συνδικάτα , στους παρασιτογόνους ημικρατικούς οργανισμούς και παρέχει ωφελήματα στα διορισμένα κομματόσκυλα του δημοσιοϋπαλληλικού τομέα , ενώ συρρικνώνει τα δικαιώματα του ιδιωτικού εργατικού τομέα που εκτός αυτού αφήνει εκτεθειμένους στην προσφορά εργασίας από ξένους μετανάστες.
  • Η κομματοκρατία δημιουργεί μια τάξη παρασίτων μανδαρίνων με πριγκιπικά οφέλη που αφενός στηρίζει τα ολιγαρχικά συμφέροντα και αφετέρου αφαιμάσσει την λαϊκή παραγωγική βάση μέσα από εξουθενωτική άμεση και έμμεση φορολογία.


Για να μπει ένα τέλος στην τυραννία των κομμάτων εμείς οι εθνικοκοινωνιστές προτείνουμε:
Πρώτο , την θέσμιση της λαϊκής συνέλευσης ως θεμελιώδους κυττάρου της εθνικοκοινωνικής πολιτείας , η οποία να ασκεί σε όλα τα επίπεδα εξουσίας προτασιακή εποπτεία έχοντας δυνατότητα άμεσης ανάκλησης του οποιουδήποτε αντιπροσώπου της.
Δεύτερο, επαρχιακή αποκέντρωση της νομοθετικής εξουσίας μέσα από ένα επαρχιακό συμβούλιο που θα αποτελείται από ανακλητούς  αντιπροσώπους της λαϊκής βάσης σε τοπικό επίπεδο καθώς και σε επίπεδο τοπικών παραγωγικών ενώσεων.
Τρίτο , κεντρική νομοθετική εξουσία (Βουλή) που θα αναδεικνύεται με οριζόντιο ψηφοδέλτιο από τις επαρχίες , με σκοπό να μεταφέρει την βούληση των επαρχιακών νομοθετικών συνελεύσεων προς τις οποίες θα δίνει λόγο , με κεντρικό σκοπό την ψήφιση νόμων που αφορούν ολόκληρη την επικράτεια , την άσκηση ελέγχου επί της εκτελεστικής εξουσίας και της εισαγγελίας που πρέπει να εποπτεύεται από το νομοθετικό σύστημα του λαού. .

Προτείνουμε επίσης :
Να σταματήσει η χρηματοδότηση των κομμάτων.
Να ισχύσουν δρακόντειοι νόμοι για τους καταχραστές της εξουσίας και του παράνομου πλουτισμού.
Να εφαρμοστεί το πόθεν έσχες σε όλες τις φαμίλιες των πολιτικών που πέρασαν απο την εξουσία απο το 1960 και εντέυθεν.

Πολίτη , σταμάτα να ελπίζεις πως μπορεί να διορθωθεί το σύστημα της κομματοκρατίας με δήθεν ηθικούς και άμεμπτους κομματικούς αντιπροσώπους. Η κομματοκρατία πάντα θα αναπαράγει την διαφθορά και θα εμβαθύνει την τυραννία.
Η μόνη λύση είναι να βοηθήσεις στο γκρέμισμα της κομματοκρατικής τυραννίας  , στο γκρέμισμα της δημοκρατίας τους.

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού