Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ε.ΔΗ.Κ: Καμιά συνεργασία με τους λεγόμενους αντι-ομοσπονδιακούς

 
Το νέο σχέδιο Ανάν ετοιμάζεται. Οι αντιομοσπονδιακές δυνάμεις θα σας καλέσουν πάλι να πείτε ΟΧΙ στο νέο σχέδιο.
Όμως αυτές οι δυνάμεις δεν θα σας πουν τίποτα για την διαδικασία που θα οδηγήσει σε τελική αναγνώριση δύο συνταγματικών υποκειμένων , δύο εκλογικών σωμάτων , δύο λαών, δύο κρατών.

Οι αντιομοσπονδιακές δυνάμεις θα σας μοιράσουν πλαστικές ελληνικές σημαιούλες , φανέλες και κασκόλ με το νέο ΟΧΙ , όπως έγινε και το 2004 και εσείς θα ξεράσετε τον πατριωτισμό σας σε εκατοντάδες φιέστες.
Όμως οι λεγόμενες αντιομοσπονδιακές δυνάμεις δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση να αντιτάξουν , δεν έχουν καμία στρατηγική διαρκείας και κανένα όραμα.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ δεν ανήκουμε στις γνωστές αντιομοσπονδιακές δυνάμεις του συστήματος της μειοδοσίας , της αντί-δρασης , των πανηγυρισμών , των φανφαρονισμών , των συνθημάτων κλπ,κλπ.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές έχουμε στρατηγικό σχέδιο απελευθέρωσης. Πρόταση πραγματικής δημοκρατίας , όραμα δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας.
Για αυτό και θα δώσουμε τον αγώνα μας αυτόνομα και μακρυά από τις συνάξεις της σύγχυσης και της στρατηγικής κενότητας που εξυπηρετούν τα σχέδια των εχθρών και των προδοτών.
Οι προτάσεις μας δεν εκφράζουν ΑΝΤΙ-θεση αλλά ΘΕΣΗ.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ Ή ΤΊΠΟΤΑ.
Καμιά συνεργασία με τους λεγόμενους αντι-ομοσπονδιακούς.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ