Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τα Μ.Ο.Ε ανοίγουν την διαδικασία του εκτουρκισμού της Κύπρου

 
Το “άνοιγμα” της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου (και όχι η επιστροφή της Αμμοχώστου όπως πολλοί παρανοούν) με ανταλλάγματα το άνοιγμα του λιμανιού της Αμμοχώστου , το απευθείας εμπόριο της κατεχόμενης ζώνης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα κράτη και η μετατροπή του αεροδρομίου της Τύμπου σε διεθνές αεροδρόμιο , θα ολοκληρώσουν την λεγόμενη συμφωνία κορυφής του 1977 όπου ο Μακάριος παραχωρούσε ζώνη κυριαρχίας στους κατακτητές με τον όρο μάλιστα της οικονομικής βιωσιμότητας.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο στάτους που σαφώς αναβαθμίζει το κατοχικό μόρφωμα θα γίνει χωρίς να ερωτηθεί ο λαός, ελέω Αναστασιάδη και εκπροσώπων του κατοχικού συνονθυλεύματος.
Το νέο στάτους που επιχειρεί να επιβάλει ο Αναστασιάδης μαζί με τους κατακτητές αποτελεί μια μορφή λύσης που μπορεί να διαρκέσει στο διηνεκές ή να ολοκληρωθεί και με άλλες κινήσεις σταδιακά και μεθοδευμένα.
Πρόκειται περί ραγιαδίστικης και προδοτικής μεθοδεύσεως σταδιακής εφαρμογής των βάσεων του σχεδίου Ανάν.
Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης δυνατόν να συνοδευτούν σε βάθος χρόνου και με την διακοπή των συνομιλιών , πράγμα που θα γίνει με δοξολογίες και υπερπατριωτικούς φανφαρονισμούς , ώστε να ανοίξει ο δρόμος στην κυλιόμενη επιβολή της “λύσης” που έχουν στα συρτάρια τους οι προδότες και οι αγάδες της κατοχής.
Ο λαός συνδεδεμένος με τους κομματικούς μηχανισμούς και τα μικροσυμφέροντα της υποταγής, συναινεί δια της σιωπής του.
Η Κύπρος εισέρχεται πλέον σε διαδικασία πλήρους εκτουρκισμού.

Λουκάς Σταύρου 
πρόεδρος ΕΔΗΚ