Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ακούστε προδότες

Διάφοροι πολιτικοί απατεώνες που υπηρετούν τον ενδοτισμό και τον ραγιαδισμό βγαίνουν συχνά από τα μπαλκόνια του πορνείου ( συστήματος) και παριστάνουν τους πατριώτες , λέγοντας πως το κυπριακό πρέπει να τοποθετηθεί ως θέμα εισβολής και κατοχής.
Ακούστε προδότες.
Η επανατοποθέτηση του κυπριακού ως θέματος εισβολής και κατοχής σημαίνει επιστροφή στην εμπόλεμη κατάσταση .

Σημαίνει κλείσιμο των οδοφραγμάτων και διακοπή των συνομιλιών πάνω στη βάση της Διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Σημαίνει νέα πρόταση πραγματικής δημοκρατίας που να αναιρεί την δουλεία που μας επέβαλαν οι εγγλέζοι με το κατακτητικό ζυριχικό σύνταγμα.
Τέτοια πρόταση εσείς δεν μπορείτε να καταθέσετε , διότι είστε προδότες συνεργοί και συνυπεύθυνοι για την παρούσα κατάσταση και παριστάνετε τους πατριώτες με λογίδρια στα μνημόσυνα μαζί με τους ρασοφόρους συνεξουσιαστές σας.
Θέλετε δήθεν επανατοποθέτηση του κυπριακού ως θέματος εισβολής και κατοχής ενώ εκείνο που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε κοντραπάντα με τους κατακτητές και να προετοιμάζετε την μετάβαση από το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα σε ένα δεύτερο κατακτητικό τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα.
Το πρόβλημα εντοπίζεται σε τελική ανάλυση στη δουλόφρονη συνείδηση του λαού που σας ανεβάζει και σας στηρίζει και σας προσκυνά.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ