Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Φωτιά στο κράτος των εγγλέζων στη γη μας


Οι Βρετανικές βάσεις λειτουργώντας ως αυτόνομο κράτος στη πατρίδα μας ύστερα μάλιστα από τις συμφωνίες που υπέγραψαν με τον Αναστασιάδη , συνέλαβαν πολίτη της κυπριακής δημοκρατίας , τον δίκασαν και τον καταδίκασαν σε τρίμηνη φυλάκιση την οποία εκτίει από χθες σε φυλακές των αγγλικών βάσεων.
Αυτά είναι τα έργα σας μειοδότες. Δώσατε κράτος στους εγγλέζους και τώρα ετοιμάζεστε να διαλύσετε την κυπριακή δημοκρατία και να επιβάλετε ένα τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα υπό τις υποδείξεις των Αμερικανών και των εδώ συνεργατών τους εγγλέζων.
Από την άλλη ο λαός τους χειροκροτεί και τους ανεβάζει στους θρόνους της ρυπαρής εξουσίας της ολιγαρχίας.
Οι εγγλέζοι ακόμα και αν απελευθερώσουν τον καταδικασθέντα , επιβεβαιώνουν με την πράξη τους την κρατική τους υπόσταση . Από που και ως που η βασίλισσα της αγγλίας απέκτησε κυριαρχικά δικαιώματα στη Κύπρο;
Βάσει ποιου δικαίου ανέχεστε το κράτος της στη πατρίδα μας , σκλάβοι;
Πίσσα στα μούτρα της βασίλισσας τους που οδήγησε τα παιδιά της Κύπρου στην αγχόνη .
Φωτιά στο κράτος των εγγλέζων στη γη μας.
Να κλείσουν οι βάσεις .
Στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα και συνεργασία με την Ρωσία για να απελευθερώσουμε την γη μας από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές.
Σκλάβε ψηφοφόρε της “ελληνοκυπριακής κοινότητας” , από την σκυφτή σιχαμερή σου ύπαρξη τίποτα δεν μπορεί να γεννηθεί.
Έλληνες, η Κύπρος ανήκει σε μας σύμφωνα με τον θείο θεσμό του θεού μας Απόλλωνα που τους βωμούς του θα ορθώσουμε ξανά στον αγγλοκρατούμενο ναό του στο Κούριον.

Λουκάς Σταύρου
ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος ΕΔΗΚ