Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Εργαζόμενοι ενωθείτε και χτυπήστε την ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΊΑ


 
Ο καπιταλισμός είναι ισχυρός όσο κτυπά την μικρομεσαία επιχείρηση που κινεί την πλατιά λαϊκή παραγωγική διαδικασία σε εθνικό επίπεδο .
Συγκεντρώνει την ισχύ του στους τραπεζίτες και στα διεθνή μονοπώλια που είναι παραρτήματα των τραπεζών.
Το αποτέλεσμα είναι να διαλύει τις εθνικές παραγωγές , να μηδενίζει τα δικαιώματα του εργάτη που κατάκτησε μέσα από μακρούς αγώνες και να τον εξαναγκάζει στην μετανάστευση δημιουργώντας μια παγκόσμια παμφυλετική αγορά εργασίας που καταστρέφει κάθε εθνική αξία και ταυτότητα.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να ορθωθούν ξανά τα έθνη κράτη . Να συντριβούν τα τοπικά τραπεζικά συστήματα που συνδέονται με το διεθνές τραπεζικό υπερκράτος και τις υπόγειες οργανώσεις του.
Να αναδυθούν λαϊκές εξουσίες που θα κουμαντάρουν την εθνική παραγωγή παίρνοντας την εξουσία από τις συμμορίες των κομμάτων .
Να υπάρξει μέσα από μια οργανική δημοκρατία όπου θα αντιπροσωπεύονται οι παραγωγικές ενώσεις και οι τοπικές κοινότητες , μια παραγωγική συνεργασία ανάμεσα στον εργάτη , τον επιχειρηματία , τον αγρότη , μέσα από ένα κρατικό τραπεζικό σύστημα που θα βρίσκεται στα χέρια του λαϊκού κράτους και θα έχει ως σκοπό του την ενίσχυση της παραγωγής σε λαϊκό επίπεδο.
Έτσι θα μπορεί δημιουργηθεί μια κοινωνική βιομηχανία μέσα από την σχέση του ιδιωτικού κεφαλαίου του συμμέτοχου εργάτη και της κρατικής τράπεζας.
Αυτό το όραμα καταθέτει ο εθνικοκοινωνισμός και το ΕΔΗΚ , που θα πραγματωθεί μέσα από την πάλη των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων του έθνους ενάντια στο ντόπιο και διεθνές τραπεζικό σύστημα και τα μονοπώλια που γεννιούνται μέσα από το σώμα του σαν τα κεφάλια της λερναίας Ύδρας.
Εργάτες , αγρότες , επιχειρηματίες , ενωθείτε και χτυπήστε την τυραννία της ληστρικής ολιγαρχίας.
Η εξουσία στα χέρια του εργαζόμενου λαού.
Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά.

Λουκάς Σταύρου
ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος ΕΔΗΚ