Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Όχι στη σκλαβιά της Ε.Ε και των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων


Η σκλαβιά της ευρωζώνης και των τοκογλύφων της τρόικας και των ντόπιων τραπεζών , ύστερα από την υπερχρέωση του λαού για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών , κατευθύνεται τώρα σε δύο άλλες επιλογές .
Η πρώτη είναι η έκδοση κρατικών ομολόγων που ήδη έχει αρχίσει με ομόλογο 100 εκατομμυρίων προς 6,5% επιτόκιο . Το επιτόκιο αυτό δεν αποκλείεται σε μελλοντικά ομόλογα να ξεπεράσει το 15% αλλά και να συνοδευτεί με εγγυήσεις την εθνική περιουσία όπως την υδατοπρομήθεια , τους αυτοκινητόδρομους , τα λιμάνια , τα αεροδρόμια , τους φράκτες κλπ. Δηλαδή σε κάποια στιγμή οι δανειστές της λεγόμενης ανοικτής αγοράς θα περάσουν στα χέρια τους την εθνική περιουσία για να πάρουν τα δανεικά τους πίσω με τους τόκους.

Σε λίγο καιρό ο κύπριος θα πληρώνει διόδια και ειδικούς φόρους για το νερό και τον αέρα που αναπνέει , φόρους που θα πηγαίνουν στα χέρια των τοκογλύφων.
Η δεύτερη επιλογή είναι η αξιοποίηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Αυτό το πακέτο θα πωληθεί όσα-όσα σε ξένες εταιρείες οι οποίες υπό το δίκαιο της διεθνούς τοκογλυφίας θα αρπάξουν τις περιουσίες του λαού που χρωστά στις τράπεζες χωρίς να εξαιρεθεί η πρώτη κατοικία.
Εμείς στα λέγαμε αυτά εδώ και καιρό και συνεχίζουμε να σε προειδοποιούμε και εσύ μεγάθυμε λαέ εξακολουθείς να χαχανίζεις και να γλύφεις τους πολιτικούς του μνημονίου και της τραπεζοκρατίας.
Αν συνεχίσεις έτσι στο τέλος θα σου πάρουν και τα σώβρακα.
Σταμάτα επιτέλους να τους εμπιστεύεσαι .
Δώσε δύναμη στην ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
Το αστικό κράτος , οι ντόπιοι τοκογλύφοι και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οι εχθροί σου .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Η ομιλία του Λουκά Σταύρου που εκφώνησε στην τελετή της υποψηφιότητας δείχνει γατί θέλουν να του κλείσουν τη φωνή οι κλέφτες και οι προδότες. 




Κύπριε πολίτη
Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που ψηφίζεις  με κλειστά μάτια και οι κλέφτες τραπεζίτες , με τους οποίους συνεργάζονται , σε οδήγησαν στην ανεργία  και τα συσσίτια και σχεδιάζουν να σου αρπάξουν ακόμα και την πρώτη κατοικία για να σε ρίξουν άστεγο και ζητιάνο στους δρόμους.
Αυτοί που όρισες να σε προστατεύουν ως αντιπρόσωποι σου , νομοθετούν υπέρ των ντόπιων τραπεζιτών και των ξένων τοκογλύφων της τρόικας  έχοντας υποθηκέυσει την εργασία σου για 10 γενεές και τον εθνικό σου πλούτο , από το φυσικό αέριο μέχρι τα λιμάνια και τα αεροδρόμια , γονατίζοντας σε κάτω από το βάρος μιας ανελέητης φορολογικής βίας και ακύρωσης των κοινωνικών σου κατακτήσεων.  
Οι άθλιοι ηγέτες σου ,  μαζί με τον ρασοφόρο  αρχιτραπεζίτη,  σε παραμυθιάζουν πως θα ανοίξει η τύχη σου με την τουρκοσυνεταιριστική επανένωση , που στην πραγματικότητα θα μετατρέψει την Κύπρο σε επαρχεία της Τουρκίας.
Αν συνεχίσεις να τους εμπιστεύεσαι και να τους χειροκροτείς πολύ σύντομα θα πάρεις το πικρό δρόμο της νέας προσφυγιάς και εγκατάλειψης της Κύπρου.
Κύπριε πολίτη , σε καλούμε να εγκαταλείψεις το δρόμο της ηττοπάθειας και της υποταγής και να συνασπισθείς με το Εθνικοκοινωνικό κίνημα και το ΕΔΗΚ ,  σε μια λαϊκή ατσάλινη αντεπίθεση στους κλέφτες και τους προδότες.
Οι θέσεις που σου προτείνουμε να στηρίξεις είναι περιληπτικά οι ακόλουθες :
Στη στρατηγική : Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την δημιουργία ενός ρώσο-ευρωπαϊκού συνασπισμού ανεξαρτήτων εθνών κρατών.  
Στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα.
Ενοικίαση ναυτικής βάσης στους ρώσους με αντάλλαγμα την παροχή σύγχρονων πολεμικών υπερόπλων.
Ύπατο συμβούλιο των πανελλήνων με συμμετοχή των δύο κρατών του ελληνισμού , των σκλαβωμένων πατρίδων και των αποδήμων , για χάραξη πανεθνικής στρατηγικής .
Στην οικονομία :
Πρώτα από όλα , οι κλέφτες πολιτικοί και τραπεζίτες να πάνε φυλακή και οι περιουσίες τους να δημευτούν.
Έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Ίδρυση κρατικής τράπεζας που θα στηρίξει την πλατειά λαϊκή παραγωγική βάση.
Διαγραφή των χρεών των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων προς τις τράπεζες.
Αναπτυξιακή διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις.   
Δωρεάν  ηλεκτρική ενέργεια στα λαϊκά στρώματα και τις επιχειρήσεις κυπριακών  προϊόντων.  
Στο μεταναστευτικό:
Φραγμό σε κοινοτικούς και  άλλους μετανάστες – προτεραιότητα στους κύπριους εργαζόμενους – αυστηρή μεταναστευτική πολιτική καθορισμένη από το δικό μας κράτος και όχι από τρίτους.
Στο εθνικό θέμα:
Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία όσοι συνέργησαν ή συναίνεσαν στο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων το 2004 και κάθε συμφωνία που έκαναν οι μειοδότες με τους κατακτητές να ριφθεί στα σκουπίδια.
Κατάργηση του διαιρετικού κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και μετάβαση σε μια πραγματική δημοκρατία όπου κάθε πολίτης θα έχει  μια ψήφο σε ένα αδιαίρετο εκλογικό σώμα που θα εκλέγει την ηγεσία του , χωρίς ρατσιστικούς διαχωρισμούς και ποσοστοτικές συμμετοχές στην εξουσία και το δημόσιο .
Καταγγελία της τουρκικής κατοχής και της συνεργασίας των τουρκοκυπρίων με αυτή .
Διεκδίκηση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην κατεχόμενη επικράτεια της.
Κανένας διάλογος με τους κατακτητές . πραγματική δημοκρατία και απελευθέρωση-αυτοδιάθεση ,  η μόνη λύση.
Στο πολιτειακό :
Κατεδάφιση της ολιγαρχίας των κομματικών συμμοριών  και εγκαθίδρυση λαϊκής οργανικής δημοκρατίας που θα αντιπροσωπεύονται οι τοπικές κοινότητες και οι παραγωγικές ενώσεις μέσα απο ένα σύστημα που θα εδράζεται στην αρχή της λαϊκής συνέλευσης και της ανακλητής αντιπροσώπευσης.
Στην παιδεία :
Επιστροφή στις αξίες του φυσιοκεντρικού ανθρωπισμού και της αντιδογματικής ελληνικής παιδείας. –ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων των νέων  και προώθηση τους στην παραγωγική διαδικασία χωρίς κοινωνικά και ταξικά εμπόδια.  
Στην κοινωνική πολιτική :
Αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου  προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Δωρεάν παιδεία / προστασία της υγείας του λαού από κάθε μορφή εκμετάλλευσης .
Εφαρμογή σχεδίου στέγασης του πληθυσμού με προτεραιότητα σε όσους μένουν στο νοίκι και στις νέες οικογένειες  . 
Πολύμορφη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

Όποιος θέλει να ζήσει σε μιαν ελεύθερη και ελληνική Κύπρο τον καλούμε να πολεμήσει μαζί μας , ενάντια στην διαφθαρμένη και τουρκοπροσκυνημένη συμμορία που διαφεντεύει τη γη μας.  

Λουκάς Σταύρου