Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: οι μειοδότες παραδίδουν την πατρίδα στους τούρκους κατακτητές


Η προσπάθεια έκδοσης κοινού ανακοινωθέντος προς “επανέναρξη” των συνομιλιών , υποκρύπτει ένα παρασκηνιακό ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ ανάμεσα στην λεγόμενη “ελληνοκυπριακή πλευρά” και στην “τουρκοκυπριακή πλευρά” η οποία εκφράζει τις κατοχικές δυνάμεις και τον τουρκικό επεκτατισμό.
Σύμφωνα με δηλώσεις και πληροφορίες , το κοινό ανακοινωθέν είναι σχεδόν έτοιμο αν ξεπεραστούν κάποιες διαφωνίες ή αν λειανθούν στα πλαίσια του κατάπτυστου πάρε – δώσε που πραγματοποιούν οι κρατούντες με τους κατακτητές.

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα εν όψει των παρασκηνιακών εξελίξεων καλεί τους Έλληνες να οχυρώσουν την αντίσταση τους , που θα πάρει πολλές μορφές στη πορεία , στις αρχές της αυτοδιάθεσης και της άρνησης αποδοχής “δικαίου” που θα αναδυθεί από τα δεδομένα του πρωτογενούς αδίκου της τουρκικής εισβολής .
Κάθε αποδοχή των αποτελεσμάτων της τουρκικής εισβολής είναι προδοσία που θα ανοίξει το δρόμο στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου μέσα από ένα άκρως τυραννικό μόρφωμα που θα μας επιβάλουν οι προδότες ομού με τους κατακτητές.
Έλληνες , ψηλά την σημαία.
Αντισταθείτε στα σχέδια των προδοτών και των κατακτητών .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ