Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ακούστε μειοδότες : Εθνική Άμυνα σημαίνει στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα

Η πολιτική απάτη που ονομάζεται Δημοκρατικός Συναγερμός , η φωλεά των εθνικοφρονιζόντων Νενέκων και μειοδοτών που άφησε την Κύπρο ανοχύρωτη με το παραμύθι των S-300 για να την ρίξει στις ράγες του σχεδίου Ανάν , επιχειρεί τώρα να εξαρτήσει απόλυτα την άμυνα της από το Ισραήλ με την αγορά δύο πλοίων ανοικτής θαλάσσης από αυτό.
Οι εθνικοφρονίζουσες κουνίστρες της ελληνικής σημαίας αντί να στραφούν προς την Ελλάδα και να ατσαλώσουν την εθνική άμυνα από τον Έβρο μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ , υποκύπτουν σε σιωνιστικά σχέδια επέκτασης της κυριαρχίας του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα με την αγορά οπλικών συστημάτων από το Ισραήλ , η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι έτοιμη να παραχωρήσει το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πάφου στους ισραηλινούς αλλά και να επιτρέψει την εγκατάσταση ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων στη Κύπρο στα πλαίσια της συμφωνίας για την ανέγερση του τερματικού και για την ευρύτερη παροχή ασφαλείας από τους Εβραίους.
Με 40.000 τουρκικό στρατό στη κατεχόμενη επικράτεια μας και με τα πλοία των τούρκων να αλωνίζουν στην κυπριακή ΑΟΖ , η άρνηση δημιουργίας εθνικού αμυντικού μετώπου δείχνει πως το Ζυριχικό κατεστημένο έχει επιλέξει προ πολλού τον δρόμο του τουρκοσυνεταιρισμού και της συνεκμετάλλευσης της ΑΟΖ μας με το κατοχικό μόρφωμα , με την παρουσία στη Κύπρο των άγγλων και των εβράιων .
Θέση του ΕΔΗΚ είναι η άμεση στρατιωτική ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα στα πλαίσια της απελευθερωτικής στρατηγικής .
Το δίλημμα είναι τούτο : ή θα ακολουθήσουμε το δρόμο του σκυφτού ραγιά που μας υποδείχνει το ληστρικό και προδοτικό κατεστημένο ή θα πάρουμε τον τίμιο δρόμο της απελευθέρωσης και της ανασυγκρότησης των εθνικών μας δυνάμεων.
Η κυπριακή κυβέρνηση και η Βουλή ευθύνονται ισομερώς για τις αντεθνικές επιλογές τους και την “στρατηγική” του ραγιαδισμού.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ