Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κύπρος : Η νήσος των αχρείων


Σκάνδαλα επί σκανδάλων , δήθεν έρευνες επί ερευνών , παντού κομματικά αποβράσματα , η Κύπρος  έχει καταντήσει μέσα από το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο και τον ραγιαδισμό  των συγχρόνων Κυπρίων  η νήσος της ηθικής σήψης.
Μέσα από αυτό το χτικιό αναδύεται και η προδοτική πρόταση «επιστροφής της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου» ως συνέχεια της προδοτικής γραμμής της εμπράγματης λύσης , με την οποία συμφωνούν άπαντες. Από τους αναρχοαριστερούς μέχρι τον  αρχιεπίσκοπο  και την περί αυτόν ακροδεξιά.

Από την άλλη η συναινούσα εθνικοφροσύνη , η  σιγώσα στην νέα προδοσία κατ’ επανάληψη της προσοδοφόρου σιγής που τήρησε σε όλες τις προδοσίες , από την Ζυρίχη μέχρι το προδοτικό δημοψήφισμα του 2004 , ετοιμάζεται να παρελάσει και να εκπέμψει κενά συνθήματα στον αέρα κατά τις μαύρες επετείους της τουρκικής εισβολής.
Καταδικάζεται λεχρίτες την εισβολή ενώ χειροκροτείτε τους γλοιώδεις  ηγέτες σας όταν με τα μιαρά έργα τους  αναβαθμίζουν το κατοχικό μόρφωμα .
 Η έγνοια σας Έλληνες πρέπει να είναι πώς να χαλάσετε τα σχέδια των προδοτών  , πώς να αποτρέψετε την προδοσία της «επιστροφής της Αμμοχώστου»  με ανταλλάγματα.
Και να είστε βέβαιοι πως αν νικήσουμε σε αυτή τη μάχη θα έρθει η μέρα που ούτε τα κόκκαλα των προδοτών στα έγκατα των υγρών τάφων  δεν θα αφήσουμε να μολύνουν τη γη μας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ