Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η κυβέρνηση Χριστόφια εισήγαγε τον θεσμό της δουλείας ( παράνομη εργασία )

Η κυβέρνηση του εθνομηδενιστή και ολετήρα Χριστόφια πέρα από την στήριξη που παρείχε σε αιτητές ασύλου και λοιπά παράσιτα , έκανε πως δεν έβλεπε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ που αρχικά κάλυπτε την λαθρομετανάστευση.
Στη συνέχεια ήταν φυσικό η παράνομη εργασία να επεκταθεί και προς τους ντόπιους εργάτες μαζί με την κάθετη πτώση των απολαβών τους και την εκμηδένιση των δικαιωμάτων τους.
Αυτοί οι δήθεν κομμουνιστές που τα έπαιρναν από την πίσω πόρτα του τραπεζικού συστήματος του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού επέβαλαν στην κοινωνία μας το θεσμό της σύγχρονης δουλείας και άφησαν ανενόχλητους τους δουλεμπόρους να κινούν την  «πραμάτεια» τους χρηματοδοτώντας φιλομεταναστευτικές οργανώσεις.

Την ίδια ανοχή έδειχναν από την άλλη και οι δεξιοί , εθνικιστές της αρχιεπισκοπής και λοιποί εθνικόφρονες υπηρέτες της μπατσοκρατίας  πολλοί εκ των οποίων είχαν στη δούλεψη τους παράνομους εργάτες και γεύονταν τους καρπούς της πιο άθλιας εκμετάλλευσης  , την ίδια ώρα που έσχιζαν τα ιμάτια τους σε διαδηλώσεις κατά των λαθρομεταναστών.
Εκείνο που θέλουμε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές είναι να στηρίξουμε πάνω από όλα την νόμιμη εργασία και τα δικαιώματα της τα οποία θέλουμε να επαυξηθούν και όχι να συρρικνωθούν , στα πλαίσια ενός γενικού σχεδιασμού της παραγωγής στον οποίο θα συμμετέχει και ο ντόπιος εργάτης  που με την βοήθεια μιας κρατικής τράπεζας και την συμμετοχή του ιδιωτικού κεφαλαίου θα ορθωθεί μια ισχυρή βιοτεχνική και βιομηχανική παραγωγή.
Πάνω σε αυτή τη βάση μπορούμε να συζητήσουμε κατόπιν την ανάγκη ή όχι ξένων εργατικών χεριών στα πλαίσια πάντα μιας νόμιμης εργασίας σε τομείς που υστερεί η ντόπια εργατική δύναμη.
Για να κτυπηθεί η παράνομη εργασία πρέπει ταυτόχρονα να κτυπηθεί η τραπεζοκρατία και ο κομματικός συμμοριτισμός που συσσωρεύει τεράστια ισχύ προς όφελος της ολιγαρχίας .
Εντός του συστήματος τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν δεν αλλάξει ριζικά το ίδιο το σύστημα.
Ο λεγόμενος εθνικισμός που εμφανίζεται χωρίς συγκεκριμένες αντισυστημικές προτάσεις  , προσφέρει εν τέλει μεγάλη υπηρεσία στο ληστρικό και τυραννικό σύστημα ιδίως σε αυτή την εποχή που εμφανίζει ως κρίση την καταλήστευση των εθνικών  παραγωγικών δυνάμεων , την αρπαγή του εθνικού πλούτου  και την συρρίκνωση των δικαιωμάτων της εργασίας.
Η άνοδος του συστημικού εθνικισμού ή της ακροδεξιάς είναι μια μεθόδευση του συστήματος για να προστατευτεί από τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχει από την ανάπτυξη του εθνικοκοινωνισμού – εθνικοσοσιαλισμού που είναι ο πραγματικός εχθρός του  συστήματος του  χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.
Με λίγα λόγια τόσο η εθνομηδενιστική αριστερά όσο και η εθνικίζουσα ακροδεξιά υπηρετούν το ληστρικό και τυραννικό σύστημα και το προστατεύουν .
Μοναδική αντίσταση  στο σύστημα είναι ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός με συγκεκριμένες αντισυστημικές προτάσεις εθνικής ανασυγκρότησης σε όλους τους τομείς της παραγωγής και της εξουσίας.
Ενάντια στην εθνομηδενιστική αριστερά και στην εθνικίζουσα ακροδεξιά ορθώνουμε τον επαναστατικό λόγο του εθνικοκοινωνισμού και καλούμε τις δυνάμεις της εθνικής εργασίας και παραγωγής σε αντικαπιταλιστικό και αντισυστημικό αγώνα.  

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ