Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

20η Ιουλίου 1974 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Η 20η Ιουλίου φέρνει στη μνήμη τους έλληνες πολεμιστές που έπεσαν μαχόμενοι κατά των τούρκων εισβολέων και των πάνοπλων τουρκοκυπριακών θυλάκων. Φέρνει στη μνήμη τα χιλιάδες θύματα των κτηνοτούρκων εισβολέων , τις σφαγές  , τους βιασμούς , τις καταστροφές  , τους αιχμαλώτους , τους αγνοούμενους , την αρπαγή της πατρίδος μας και την μεθοδευμένη μεταφορά των τουρκοκυπρίων στην κατεχόμενη ζώνη όπου ήταν και ο πολιτικός στόχος της εισβολής με τον οποίο συναίνεσαν οι προδότες .

Η κατάσταση που δημιούργησε η εισβολή έγινε αποδεκτή από τους μειοδότες μέσα από την λεγόμενη πολιτική της επανένωσης ,  δηλαδή της συνύπαρξης των ζωνών που επέβαλε η εισβολή σε ένα ομοσπονδιακό ή συνομοσπονδιακό μόρφωμα . Οι ζώνες δημιουργήθηκαν με την δύναμη της βίας και κανένα δίκαιο δεν τις αναγνωρίζει εκτός από το «δίκαιο» των εισβολέων και των προδοτών. Η πατρίδα δεν ήταν χωρισμένη σε ζώνες ώστε να αναζητείται η επανένωση τους . Η πατρίδα χωρίστηκε σε ζώνες με την εισβολή και την κατοχή και εκείνο που δικαίως πρέπει να επιζητείται είναι η απελευθέρωση της.
Η πολιτική της επανένωσης είναι πολιτική τουρκόφιλη και τουρκοπροσκυνημένη , είναι πολιτική συναίνεσης στα σχέδια των Αμερικανό-σιωνιστών και των αγγλοτούρκων τα οποία η ένοχη ολιγαρχία της Κύπρου προσυπέγραψε αρχής γενομένης με την  προδοσία του αγώνα της ένδοξης ΕΟΚΑ.
Η τουρκική εισβολή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που αποσκοπεί στην πλήρη υποταγή έως και τον  αφανισμό του κυπριακού ελληνισμού και στον διαμοιρασμό της  Κύπρου από τούρκους , εγγλέζους και εβραίους.
Τα δεδομένα που δημιούργησε η εισβολή της 20ης Ιουλίου 1974 δεν θα γίνουν αποδεκτά από εμάς τους εθνικοκοινωνιστές  ούτε θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε λύση που θα εδράζεται επ’  αυτών .
Τα δεδομένα της εισβολής πρέπει να ανατραπούν  με απελευθερωτικό αγώνα. Όσοι θέλουν να συζητήσουν με το κατακτητή ας βάλουν  φέσι τούρκικο  . Εμείς απορρίπτουμε κάθε διάλογο με τους κατακτητές και προτείνουμε την προετοιμασία του πολύμορφου απελευθερωτικού αγώνα.
Αυτό σημαίνει δεν ξεχνώ . Σημαίνει δεν αποδέχομαι τα δεδομένα της εισβολής και απεργάζομαι τον όλεθρο των εχθρών και την απελευθέρωση της σκλαβωμένης  πατρίδος. 

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – Ε.Δ.Η.Κ.