Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Ακόμα δεν τέθηκε ο κυπριακός ελληνισμός κάτω από τον ζυγό της τρόικας και των μνημονίων της και οι γνωστοί ανθελληνικοί κύκλοι άρχισαν να κτυπούν την ελληνική ταυτότητα της Κύπρου .
Τα πυρά κατά της εθνικής μας ταυτότητος εκτοξεύθηκαν  αυτή τη φορά από τον ανεκδιήγητο διευθυντή του Γερμανικού Ινστιτούτου Γκαίτε που ακούει στο όνομα Μπόρν-Λούλης ( Bjorn, Luley ).
ο ανιστόρητος αυτός Λούλης εξέφρασε την απορία του που είδε να κυματίζουν ελληνικές σημαίες στο νησί αντί κυπριακές.
Όφειλε να γνωρίζει ο αξιοθρήνητος Λούλης ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα από αμνημονεύτων χρόνων και ότι η λεγόμενη κυπριακή σημαία μας επεβλήθη μαζί με το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο κατάπτυστοι μειοδότες προσυπέγραψαν σε αντίθεση με τους αγώνες και τα οράματα του μαχομένου κυπριακού ελληνισμού και των παλληκαριών της ΕΟΚΑ που έπιπταν στα πεδία των μαχών , υπέμεναν τα μύρια βασανιστήρια των στυγερών εγγλέζων και οδηγούνταν στην αγχόνη με το όραμα της ελληνικής σημαίας να κυμματοπάλλεται στις ψυχές τους.
Η επίθεση του εν λόγω Λούλη κατά της ελληνικής σημαίας και της εθνικής μας ταυτότητος προσβάλλει πρώτα από όλα τον ίδιο , διότι εμφανίζεται ως ανιστόρητος ή ως ενεργούμενο ανθελληνικών κύκλων. Έπειτα προσβάλλει την μνήμη του Γκαίτε ο οποίος υπήρξε μέγας ελληνιστής και φιλέλληνας και τέλος προσβάλλει τον γερμανικό πολιτισμό που τόσα λαμπρά πνεύματα ανέδειξε που θαύμαζαν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της , διότι γνώριζαν σε βάθος πως δεν θα υπήρχε γερμανικός ή ευρωπαϊκός πολιτισμός χωρίς την Ελλάδα.
Όσοι γνωρίζουν την αδελφική σχέση του ελληνικού με τον γερμανικό πολιτισμό δεν θα επιτρέψουν να αναπτυχθεί στο πνεύμα και στη καρδιά τους αντιγερμανικό μίσος από τις απαράδεκτες δηλώσεις του θλιβερού Λούλη , διότι τούτο το μίσος καθοδηγείται και υποθάλπεται από δυνάμεις που τρέφουν άσπονδο μίσος προς τον άριο πολιτισμό.
Κανένας Λούλης και καμία Μέρκελ και κανένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που εδρεύει στη Γερμανία δεν πρέπει να παρασύρει τον 'έθνος μας σε αντιευρωπαϊκό και αντιφυλετικό μίσος. Την οργή μας πρέπει να κατευθύνουμε προς το σύστημα και τους ακριβοπληρωμένους υπηρέτες του και όχι προς τα αδελφά μας έθνη.
Διότι μόνο μια ελεύθερη και ισχυρή Ευρώπη των εθνών και των πολιτισμών της θα αποτελέσει το αμυντικό οχυρό κατά της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης .
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ