Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Λιλλήκας , ο δημοπράτης της Κύπρου

Η κυπριακή τραπεζοκρατία ετοιμάζει εναλλακτική πρόταση για την χρηματοδότηση της και την συνέχιση της καταλήστευσης των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας , εάν τυχόν αποτύχει η υπογραφή μνημονίου με την τρόικα.

Η νέα πρόταση εκφέρεται από τον εθνικό μειοδότη Γ. Λιλλήκα που συνέβαλε στην άρση της εμπολέμου καταστάσεως και στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων που μύρια επεσώρευσε δεινά για την πατρίδα.
Κεντρική σκέψη αυτής της πρότασης είναι να ξεπουληθεί στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ή στη λεγόμενη δευτερογενή αγορά , το φυσικό αέριο , με σκοπό να χρηματοδοτηθούν οι τοξικές τράπεζες.
Ο Λιλλήκας εκφράζει την αγωνία της ολιγαρχίας μπροστά στο κίνδυνο της κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος που θα επιφέρει συνακόλουθα την κατάρρευση της ληστρικής εξουσιαστικής τάξης .
Σχέδιο τους είναι να ξεπουλήσουν την πατρίδα για να διατηρήσουν το τυραννικό και ληστρικό σύστημα και να αποτρέψουν την ανάδυση των νέων κοινωνικό-πολιτικών δυνάμεων .
Πολίτες της ελληνικής Κύπρου , μην πέφτετε στη παγίδα των φερεφώνων του συστήματος.
Η τραπεζοκρατία είναι η δυστυχία του λαού , είναι η βαριά ταφόπετρα που σκεπάζει τη κοινωνία.
Ενάντια στους ψευδοπατριωτισμούς του συστήματος , δεξιάς και αριστεράς αποχρώσεως , ενισχύστε με την συμμετοχή σας την ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ