Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο κυπριακός λαός υπέκυψε στη μοίρα της τρόικας και των προδοτών


Ενώ οι κρατούντες ετοιμάζονται να παραδώσουν την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας στην τρόικα , με σκοπό να ανακεφαλαιοποιηθούν οι ληστρικές τράπεζες και τα υπέρογκα έξοδα του πελατειακού κράτους , η παραγωγική βάση της κοινωνίας παρακολουθεί απαθής σαν να περιμένει κάτι που θα βελτιώσει την κατάσταση της .
Η προπαγάνδα που ασκείται αδιάλειπτα προ μηνών από όλα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και όλα τα κομματικά επιτελεία καλλιεργεί την εξής εικόνα:
Ότι από τα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ θα βγει τόσο πολύ χρήμα που θα ξοφλήσει σε βάθος χρόνου το δάνειο που θα πάρουμε από την τρόικα , με το οποίο δάνειο θα ζήσουμε ζωή χαρισάμενη , διότι το κράτος και οι τραπεζίτες θα το μοιράσουν στο λαό και έτσι θα έχουμε ανάπτυξη και πρόοδο σε όλους τους τομείς.
Αυτή η κατάσταση του λαού προοιωνίζει σκλαβιά χιλίων ετών. Τίποτα δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη , ούτε τα παθήματα των αδελφών μας στην Ελλάδα ούτε των άλλων εθνών της Ευρώπης όπου εισέβαλε η τρόικα.
Τουναντίον παρατηρείται μια μανιώδης προσκόλληση του λαού σε μειοδότες πολιτικούς τους οποίους εξιδανικεύει και διαγράφει από την μνήμη του όλα τους τα ανομήματα.
Άλλοι εξουσιαστικοί θεσμοί εκτός των πολικών κομμάτων , όπως είναι τα συνδικάτα , η εκκλησία , η τοπική αυτοδιοίκηση , κινούνται στη γραμμή της αποδοχής της τρόικας .
Επίσης δεν παρατηρούνται αντιδραστικές έστω, κινήσεις πολιτών , ανεξάρτητων από τις εξουσιαστικές δομές .
Μοναδική φωνή αντίστασης εκδηλώνεται από τους γενναίους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου , ενώ διάφοροι που παρίσταναν τους εθνικιστές και τους πατριώτες και καμάρωναν στα μνημόσυνα , μας πολεμούν με μίσος , καμουφλαρισμένοι μέσα στις γραμμές των προδοτών.
Έλληνες εθνικοκοινωνιστές ψηλά τις σημαίες . Στο τέλος θα ίσταται η ΝΙΚΗ.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ