Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρος Χριστόφιας: ένας παλιάτσος στο τσίρκο του καπιταλισμού

Πρόεδρε Χριστόφια , παραδίδεις τον κυπριακό ελληνισμό στους διεθνείς και ντόπιους τραπεζίτες για τρεις κυρίως λόγους:
Πρώτο : διότι με αυτό το τρόπο ικανοποιείται η εθνομηδενιστική σου μανία παραδίδοντας την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας στους ξένους τοκογλύφους.
Δεύτερο : διότι γνωρίζεις ότι μέσω της φτώχειας και της εξαθλίωσης του κυπριακού ελληνισμού θα πραγματωθεί αυτό που εσύ δεν πέτυχες με τις υποχωρήσεις και προσφορές σου , δηλαδή η παράδοση της Κύπρου στους τούρκους κατακτητές.
Τρίτο : για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του ΑΚΕΛ που ως μέρος της ντόπιας πλουτοκρατίας είναι αλληλένδετα τα συμφέροντα του με εκείνα του ληστρικού τραπεζικού συστήματος που η θλιβερή θητεία σας αρκούντως υπηρέτησε.

Πρόεδρε Χριστόφια είστε ένα περίεργο σύμφυρμα εθνομηδενιστή- κομμουνιστή και υπηρέτη της τραπεζοκρατίας ένας παλιάτσος στο τσίρκο του καπιταλισμού που υπό τας περιστάσεις δεν προκαλεί γέλωτα αλλά οδύνη στο λαό.
Η μοναδική σας προσφορά είναι ότι ξεσκεπάσατε και αποκαλήψατε δια της πολιτικής σας το πραγματικό πρόσωπο του ΑΚΕΛ , ως ενός κόμματος που υπηρετεί τον καπιταλισμό , την ντόπια πλουτοκρατία – τραπεζοκρατία και υποσκάπτει εργολαβικά την ελληνικότητα της Κύπρου .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ