Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ;


Στους επί άμβωνος περισπούδαστους διαλόγους των μελών του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου , αναφορικά με τη φονική έκρηξη , δεν γίνεται καμία νύξη για δολιοφθορά. Όλοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι η έκρηξη υπήρξε φυσιολογική εξέλιξη της επί μακρόν παραμονής των εκρηκτικών σε μη ασφαλές περιβάλλον.
Αναφέρονται μάλιστα σε πρόσφατες συσκέψεις που έγιναν, όπου αναγνωρίστηκε η επικινδυνότητα των εκρηκτικών υλών , αλλά που περιέργως δεν έγινε τίποτα για να αποφευχθεί το μοιραίο.
Δόθηκαν μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από φουσκωμένα κοντέινερ που υποδήλωναν αλλοίωση του εκρηχτικού περιεχομένου τους . Κάποιοι μάλιστα μαρτυρούν ότι ακούγονταν τελευταίως αλλεπάλληλες μικροεκρήξεις μέσα στα κοντέινερ.
Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε γιατί δεν εκκένωσαν άμεσα την περιοχή , γιατί δεν έλαβαν κάποια μέτρα , γιατί άφησαν απροστάτευτο το λαό;
Αφού γνώριζαν γιατί τήρησαν σιγή ; Ποιο ανόσιο όφελος υπαγόρευσε αυτή τη σιγή; Γιατί η αντιπολίτευση δεν κατήγγειλε την εγκληματική αμέλεια της κυβερνήσεως; Γιατί άφησαν το θάνατο να θερίσει το λαό;
Δυστυχώς όμως οι πολιτικοί κυβερνούν στηριζόμενοι στη λήθη. Θα υπάρξουν κάποιες διαμαρτυρίες σκέφτονται και ύστερα όλα θα ξεχαστούν και θα ξανάρθουν πάλι κοντά μας για να τους κυβερνήσουμε όπως τους αξίζει.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ