Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο ΕΛΛΟΧΕΥΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Η αγανάκτηση του ελληνικού λαού και η εκδήλωση αυτής με μαζικές συγκεντρώσεις είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Αποτελεί εκδήλωση αντίστασης στη κατοχή της Ελλάδος από τους διεθνείς τραπεζίτες και τους ντόπιους πολιτικούς εγκάθετους των.
Είναι φυσικό σε αυτή την μαζική εκδήλωση αγανάκτησης για όσα συμβαίνουν εις βάρος του ελληνικού λαού, να μην υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη νέα πορεία που είναι αναγκαία. Η αφύπνιση του ελληνικού λαού έχει ένα χαρακτήρα αυθόρμητο που καταδεικνύει ξεκάθαρα τι θέλει να αποτρέψει. Ζητά την τιμωρία των κλεφτών και των ενόχων. Δεν δέχεται το μνημόνιο. Δεν δέχεται το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. Δεν δέχεται το χρέος το οποίο δικαίως χαρακτηρίζει απεχθές.
Αυτή είναι μα λαϊκή εντολή , ένα σημείο εκκίνησης . Από εκεί και πέρα , κάποιοι καλούνται να εκφράσουν αυτή τη λαϊκή εναντίωση , να την αναπτύξουν και εμπλουτίσουν με ιδέες και προτάσεις συγκεκριμένες και να δώσουν μέσα από την συμμετοχή και τον αγώνα, τη δέουσα κατεύθυνση.
Η αποχή από τις εκδηλώσεις της λαϊκής αγανάκτησης σημαίνει ότι αφήνεις σε όλους τους άλλους , εκτός από εσένα , να δώσουν την ιδεολογικοπολιτική τους ροπή . Τούτο γίνεται είτε από αδυναμία κατανόησης των πραγμάτων , είτε από καιροσκοπισμό.
Το συνονθύλευμα της ακροδεξιάς επέλεξε αυτή την στάση του παρατηρητή και της καθύβρισης του λαϊκού κινήματος ως δήθεν υποκινούμενου από σκοτεινά κέντρα . Το αποτέλεσμα αυτής της τοποθέτησης είναι να αφήνεται το κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης στα χέρια της διεθνιστικής αριστεράς. Μήπως όμως αυτή είναι η επιθυμία της ρασοφόρου ακροδεξιάς;;;
Τι έχουν άραγε στο μυαλό τους; Θα έρθουν πάλιν ως σωτήρες των δικών τους συμφερόντων, ξεπουλώντας πάλι εθνικό χώρο όπως έπραξαν και το 1974 με τη Κύπρο;
Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη ατίμωση του ελληνικού λαού στην οποία κάθε εθνικιστής και πατριώτης οφείλει να αντιταχθεί .
Η θέση των εθνικιστών είναι ανάμεσα στον αγανακτισμένο λαό με σκοπό να δώσουν την δέουσα εθνική κατεύθυνση στη λαϊκή κινητοποίηση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ