Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΖΟΝΤΕΣ

Η εμφάνιση του εθνικιστικού κινήματος στη πολιτική σκηνή της Κύπρου είναι φυσικό να ενοχλεί πολλούς .

Μεταξύ αυτών είναι οι διάφοροι πατριδοκάπηλοι του σοσιαλιστικού ρεύματος . Αυτό το ρεύμα συγκυβέρνησε πολλές φορές το τόπο . Συμμετείχε κατά καιρούς στο κράτος αλλά και στο παρακράτος . Στάθηκε στο πλευρό του Ζυριχικού Μακαριακού καθεστώτος όπως στέκεται σήμερα στο πλευρό του κ. Χριστόφια .

Σε όλο το μήκος της πορείας του υποστήριξε το κατεστημένο και τις επιλογές του .

Υποτίθεται ότι αυτό το κίνημα γεννήθηκε στην Ευρώπη ως μια διαφορετική φωνή ανάμεσα στις ακρότητες του κομμουνισμού αφενός και του καπιταλισμού αφετέρου. Στην πραγματικότητα όμως , ο σοσιαλισμός είναι ένα άλλο ένδυμα του διεθνιστικού συστήματος χειραγώγησης των εθνών . Είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην ιστορία .

Όπου οι σοσιαλιστές ανέλαβαν τα ηνία της εξουσίας το διεθνές κατεστημένο του πλούτου ενδυναμώθηκε , οι τράπεζες πολλαπλασίασαν τα κέρδη τους , ο παραγωγικός τομέας συρρικνώθηκε ένεκα των φορολογικών επιθέσεων που υπέστη προκειμένου να ασκηθεί μια δήθεν κοινωνική πολιτική .Παντού όπου ο σοσιαλισμός επισκίασε τις κοινωνίες , αφαιμάχθηκαν οι παραγωγικές δυνάμεις και υπερπληθύνθηκαν τα παράσιτα , οι λήπτες επιδομάτων , τα κομματόσκυλα , το χρέος προς τους πιστωτές των εθνών δηλαδή τις τράπεζες του εξωτερικού , εξακοντίστηκε στα ύψη .

Στη Κύπρο , ο σοσιαλισμός ως ιδεολόγημα και ως πολιτική οργάνωση , είναι μια επιχείρηση κομματικής συμμετοχής στα ωφελήματα της εξουσίας .Ως τοιαύτη επιχείρηση ιδεολογικής αποπλάνησης και πολύτροπης συνεργασίας με το κατεστημένο ανέλαβε την υποχρέωση να πολεμά λυσσαλέα τον εθνικισμό και να εκπνέει εναντίον του το βορβορώδες μίσος του ιδεολογικού χάους που υπηρετεί. Σκοπός αυτής της πολεμικής είναι να μη περάσει η ιδεολογία του εθνικισμού στη νεολαία και στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα .Διότι γνωρίζει το κατεστημένο των τραπεζών , των μονοπωλίων , του κλήρου , πως ο εθνικισμός θα φέρει στο προσκήνιο της ιστορίας τις λαϊκές δυνάμεις , θα τους δώσει πολιτική φωνή , πολιτική αυτονομία , οικονομική αναδιοργάνωση, πνευματική ελευθερία . Εθνικισμός και κοινωνισμός , εθνικισμός και λαϊκότητα είναι έννοιες αλληλένδετες . Ο επαναστατικός λαϊκός εθνικισμός αποτελεί μια νέα πρόταση πολιτικής και κοινωνικής αναθέσμισης . Εισάγει στη πολιτική συνείδηση του τόπου ένα χείμαρρο ιδεών ζωογόνων και ανανεωτικών . Με αυτές τις ιδέες θα πολεμήσουμε του εχθρούς του έθνους και του λαού , με αυτές τις ιδέες θα αντιμετωπίσουμε το πολιτικό ψεύδος , τη λασπολογία , τον αμοραλισμό. Θα σκίσουμε τις μάσκες των πατριδοκάπηλων οργάνων του διεθνούς εξουσιασμού .

Κοντά στους σοσιαλιστές στέκονται και οι διάφοροι σοσιαλίζοντες υπερασπιστές του παρεμβατικού κράτους όπως είναι το ΔΗ.ΚΟ. Μόνο που ποτέ δεν είδαμε να παρεμβαίνουν στα συμφέροντα της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας .Παρεμβαίνουν μόνο για να προστατεύουν αυτά τα συμφέροντα και να δημιουργούν νέα μονοπωλιακά συμφέροντα από τα οποία και τρέφονται οι κομματικοί μηχανισμοί και οι πολιτικές φαμίλιες που κάθισαν πάνω στο σβέρκο του λαού . Είναι όλα αυτά τα συμφέροντα που συνθέτουν το γόρδιο δεσμό της υποτέλειας , της υποχώρησης , της συνδιαλλαγής με τους εχθρούς του έθνους και τους ποδοπατητές της πατρίδος μας .

Ο πόλεμος εναντίον των σοσιαλιστών και σοσιαλιζόντων είναι για μας τους εθνικιστές πρωταρχική επιθετική ενέργεια κατά του συστήματος .Διότι στις πρακτικές διακυβέρνησης του σοσιαλισμού συγκλίνουν τόσο τα κόμματα της αριστεράς όσο και τα κόμματα της δεξιάς . Το ΑΚΕΛ σήμερα κυβερνά με μια σοσιαλίζουσα πρακτική .Πίσω από τον παραβάν της Ακελικής διακυβέρνησης τρίβουν τα χέρια και γλεντοκοπούν , οι τραπεζίτες , τα μονοπώλια και η μεγαλοεπιχείρηση που λέγεται εκκλησία .

Συνεπώς ο σοσιαλισμός και η σοσιαλίζουσα διακυβέρνηση είναι ο κυριότερος εχθρός του εθνικισμού και της εθνικής λαϊκής οικονομίας .

Πολεμώντας το σοσιαλισμό κτυπούμε ταυτόχρονα τις πολιτικές δυνάμεις της δεξιάς και της αριστεράς καθώς και τα ιδεολογήματα που τις υποβαστάζουν .

Βέβαια η πραγματική σύγκρουση θα επακολουθήσει της ιδεολογικής . Και η πραγματική αυτή σύγκρουση θα διεξαχθεί ανάμεσα στο σύνολο των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων και το χρηματοπιστωτικό υπερκράτος .

Χρέος μας είναι να προσεγγίσουμε το λαό , να διαφωτίσουμε , να αφυπνίσουμε, να προετοιμάσουμε με συγκεκριμένες προτάσεις την ώρα της απελευθερωτικής σύγκρουσης από τις φλόγες της οποίας θα αναδυθούν νέες ρωμαλέες κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις , νέοι θεσμοί , νέα τάξη και ένα νέο λαϊκό δίκαιο .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.