Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ;

Τι να γιορτάσουμε μαζί σας άθλιοι και ουτιδανοί πολιτικάντηδες ; Για ποια ανεξαρτησία να πανηγυρίσουμε , σιχαμεροί υπηρέτες των αντεθνικών συμφερόντων , ερασιχρήματοι και αδίστακτοι ποδοπατητές της λαϊκής θέλησης ;

Ο λαός αυτός , ο υπερήφανος ελληνισμός της Κύπρου έδωσε έναν ένοπλο αγώνα με σκοπό την απελευθέρωση από τους Άγγλους δυνάστες και την ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .Υπέρ των άγγλων κατακτητών συνεργάσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνος και οι καλούμενοι τουρκοκύπριοι , τα κατάλοιπα της μακράς οθωμανικής κατοχής . Στάθηκαν στο πλευρό των άγγλων, στους παγερούς θαλάμους των βασανιστηρίων , στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως , στον επικουρικό στρατό και τέλος ως όχλος αιμοδιψής , εξοπλισμένος από τους άγγλους , αυτούς τους δήθεν πολιτισμένους μέθυσους και αιμομίκτες , όρμησαν στις ελληνικές γειτονιές , πυρπολώντας τα πάντα και σκοτώνοντας άμαχο πληθυσμό .

Διαρκούντος του ιερού αυτού αγώνος εσείς ολισθήσατε στη Ζυρίχη κάτω από τα εμβλήματα της εθναρχεύουσας μειοδοσίας , ανεμίζοντας με έπαρση το μαύρο ράσο της αλαζονείας .

Και φέρατε εν τέλει μέσα από τους σκοτεινούς διαδρόμους της Ζυρίχης το σύνταγμα της ανεξαρτησίας όπως το έραψαν οι κατακτητές στα μέτρα των συμφερόντων τους .Γιατί να ερωτήσετε τον λαό για ένα τέτοιο σύνταγμα ; Αφού είχατε στημένη και πανέτοιμη την αποδοχή του μέσα από την οργάνωση της εκκλησίας . Αντί λοιπόν να σας φτύσουν και να σας σύρουν στη λαιμητόμο , ήχησαν πανηγυρικά οι καμπάνες στην υποδοχή σας . Στη συνέχεια είναι ιστορικά καταγεγραμμένο με ποιες μεθόδους επιβάλατε την πολιτική γραμμή του αίσχους την οποία ονομάσατε πολιτική του εφικτού . Το αίμα των πολιτικών σας αντιπάλων έβαψε τα πεζοδρόμια και ανεξίτηλα τη μνήμη μας , τη μνήμη των ελλήνων που θα πολεμούν μέχρι και του τελευταίου για την ελληνικότητα της Κύπρου .

Ποια ανεξαρτησία λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί σας ; Αυτήν που επανέφερε στη Κύπρο τον τουρκικό στρατό , αυτή που επιβράβευσε τα εγκλήματα των τουρκοκυπρίων αναγορεύοντας τους σε κοινότητα με ποσοστοτική συμμετοχή στην εξουσία ; Να εορτάσομε τη παράταση της κατοχής των άγγλων δια της παραμονής αγγλικού στρατού και του ελέγχου της πατρίδος μας μέσω του Ζυριχικού δικοινοτικού συνεξουσιασμού που μας επέβαλαν ;

Όσα επακολούθησαν εις βάρος της πατρίδος μας είναι γεννήματα εκείνου του προδοτικού Ζυριχικού συντάγματος . Οι εχθροί έπραξαν ότι καλύτερο για τα συμφέροντα τους . Σεις όμως ελεεινοί και κατάπτυστοι πολιτικάντηδες επινοήσατε όλα αυτά τα χρόνια τη κυπριακή συνείδηση και οτιδήποτε άλλο απομακρύνει τον ελληνισμό της Κύπρου από την Ελλάδα .Τώρα επινοήσατε μαζί με τους πάτρωνες σας την αποστρατικοποίηση , δηλαδή τον αφοπλισμό του ελληνισμού για να καταντήσετε το τόπο , μέσα από το λαβύρινθο της συνεταιριστικής λύσης με τους τούρκους , επαρχία της Τουρκίας που στο τέλος θα σημαίνει την εκδίωξη του ελληνισμού από τα χώματα του . Άλλοι λαοί θέλουν να γνωρίσουν την ελληνική παιδεία και να γίνουν Έλληνες . Διότι γνωρίζουν πως το να ελληνίζεις είναι μεγάλο πνευματικό αξίωμα και καύχημα . Σεις όμως ελεεινοί θέλετε να τουρκοφέρνετε και να ομοιάζετε στους τρόπους και στο φρόνημα με τα σκουλήκια του πλανήτη .

Συνέλληνες , βοηθάτε να καθαρίσει αυτή η γη , η ελληνική , από τη λέπρα του ενδοτισμού , του ραγιαδισμού και του ανθελληνισμού .Δώστε δύναμη στο πολιτικό κίνημα των ελλήνων, στο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ .

Και αν έχει σκεπάσει την πατρίδα η μακρά νύκτα μη λιποψυχείτε . Ένα ξημέρωμα πυρφόρο θα ανατείλει μέσα από την οργή μας .

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .